Uitgebreide reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Foto op Glas Top 5

Een foto op glas of plexiglas vergelijken? Hier vind je alle informatie!
Vergelijk Canvas hecht grote waarde aan prijs/kwaliteit verhouding. Daarom hebben wij een top 5 samengesteld met foto aanbieders. In het onderstaande overzicht hebben we vijf aanbieders geselecteerd die voldoen aan onze eisen. Bij elk van deze leveranciers kunt u gerust een foto op glas bestellen. Meer weten over de prijzen? Gebruik dan de vergelijker onderaan de top 5.

Onze top 5

5.135 vergelijkers in augustus
1
Logo Fotogeschenk
 • Specialist in grootformaat foto's op plexiglas
 • Snelste levering, binnen 3 werkdagen!
 • Alle formaten van 20x20 tot 200x300 cm
Fotogeschenk - 30% korting bij >3 stuks; kortingscode: KWANTUM30
2
logo Albelli
 • Zeer betrouwbare partij voor foto adrukken
 • Gebruiksvriendelijk online bestelproces en editor
 • Maak foto collages op canvas in een handomdraai
Albelli - 20% korting t/m 30 september, code: ACTIE20%
3
PosterXXL logo
 • 200 jaar kleurecht
 • Beste koop volgens Consumentenbond
 • Mooie foto's op plexiglas
PosterXXl - momenteel geen kortingscode
4
logo Webprint beste kwaliteit
 • Luxe (HD) en lichtdoorlatende prints
 • Direct op 5mm dik plexiglas geprint
 • Gratis luxe ophangsysteem voor je wanddecoratie
Webprint - 25% korting t/m 30 september, code WP16PWWD

Foto op glas aanbieding

Ben je opzoek naar een foto op glas aanbieding? Dan is dit de goede pagina voor jou. Elke week zorgen wij voor een up-to-date overzicht. Om je een handje te helpen, hebben we op deze pagina een overzicht van de laatste aanbiedingen voor een plexiglas foto. Per aanbieder hebben we een kortingscode staan zodat je snel ziet hoe je de korting kunt verzilveren. Bekijk alle foto op glas aanbiedingen.

Op dit moment zijn er geen aanbiedingen bekend bij ons

Momenten prachtig vastgelegd op plexiglas

Een foto is een tijdsopname. Omdat een foto soms een emotionele lading heeft, is het natuurlijk fantastisch als je dit mooiste foto op grootformaat kunt laten afdrukken. Een van de meest recente technieken is foto op glas. Dankzij deze techniek komen de kleuren van een foto echt subliem naar voren. De kleuren zijn sprankelender en levendiger. Een foto is nog nooit zo scherp geweest. Dankzij de aanbiedingen kun je voor een sympathieke prijs je foto eens op dit formaat laten afdrukken.

Kwaliteit voor een goede prijs

Wanneer je al een tijdje een foto in je achterhoofd hebt, die je wilt laten uitvergroten op glas dan kan zijn deze aanbiedingen mooi meegenomen. Je kunt de uitvergrote foto eenvoudig op een plek naar keuze ophangen. Veel ondernemers gebruiken dit formaat om hun bedrijfslogo af te laten drukken. Zo kunnen ze op een leuke wijze laten zien wie ze zijn. Je krijgt dan ook echt waarde voor je geld door deze afdruktechniek.

Een foto op glas leuk voor in de tuin

Door de hardheid van het glas is het ook mogelijk om een foto op glas bijvoorbeeld aan een muur of schutting in je tuin te bevestigen. Je kunt een leuke foto van een landschap laten afdrukken. Zo'n foto maakt je tuin optisch groter maar kan ook een lelijke schutting maskeren. Bekijk daarom nu de mogelijkheden bij de aanbieders uit onze top 5!

Laatste update: 02-01-2022