Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Canvasonline


Een foto op canvas bestellen bij CanvasOnline.nl? Lees hier onze ervaringen en reviews…

Over CanvasOnline.nl

Verrassend anders en origineel. Dat is een foto op canvas van Canvas Online.

Het bedrijf zet je mooiste, grappigste, leukste of ontroerendste foto op canvas, gespannen op een houten frame. Zo maak je van je eigen foto of illustratie een waar kunstwerk. Voor jezelf of als origineel cadeau!

Je canvas foto wordt standaard meerdere maken met vernis behandeld. Dat is een soort beschermlaag over het canvasdoek. Daardoor is je print beter beschermd tegen UV-licht (met name zonlicht), vocht en krasjes. De foto zal dus buiten langer goed blijven. Zo zorgt het bedrijf voor een uitstekend klantervaring. Bij CanvasOnline.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel en ze werken alleen met de beste materialen. Omdat het een persoonlijk product is, geven ze graag antwoord op al je vragen. En de service? Die is gewoon goed.

De online editor is zeer uitgebreid. Zo biedt het onder andere opties voor pop-art of kleuraccenten. Maar de meest interessante optie is het maken van fotocollages. Je kan online zelf een collage maken van je foto’s en direct laten afdrukken.

CanvasOnline.nl review

We hebben geen eigen review geschreven over canvas foto’s van CanvasOnline.nl. Echter de ervaringen die klanten op andere reviewsites achterlaten zijn zeer positief.

Website: www. canvasonline.nl

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *