Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Albelli – Ervaringen en Reviews

Albelli canvas fotoEen foto op plexiglas bij Albelli bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews!

Over Albelli

Albelli is onderdeel van Albumprinter B.V., één van de grootste aanbieders van fotoalbums in Europa online. De productie van alle fotoproducten gebeurt in Den Haag. Waar ze al sinds 2003 er alles aan doen om goede foto’s af te drukken middels een efficiënt proces zodat ze de prijzen laag kunnen houden. Naast fotoalbums biedt het bedrijf tegenwoordig bijna alles aan op het gebied van foto afdrukken, van foto’s op hout tot telefoonhoesjes tot agenda’s. Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op plexiglas van Albelli, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Informatie over foto’s op plexiglas

Albelli Plexiglas ErvaringenEen foto op plexiglas kan je al geruime tijd bij Albelli laten afdrukken. Ondanks dat het bedrijf bekend is geworden dankzij haar fotoalbums, heeft het printbedrijf ook haar naam weten te vestigen voor foto’s op plexiglas. Het plexiglas is waarop wordt geprint is 5mm dik en bevat geen extra tussenlagen. Je foto wordt met inkt aan de achterzijde geprint. De zijkant wordt netjes afgewerkt met lichte polijsting. Het glas wordt met een laser op maat gesneden zodat de afmeting gegarandeerd goed is. Het plexiglas beschermt je foto tegen stof en krassen en je foto veroudert niet. Zo gaat je foto jarenlang mee.

Scherpte en diepte

Plexiglas vergroot de scherpte en diepte van de kleuren, waardoor je meer details ziet. Je foto krijgt een prachtig diepte-effect, oogt haarscherp en kleuren komen intenser en helderder over. Daarom presenteren musea en professionele fotografen hun foto’s vaak op plexiglas!

Levertijd en verzendkosten

Albelli hanteert een levertijd van 5 werkdagen. Binnen 4 werkdagen is je wanddecoratie geprint waarna het wordt verzonden. Vaak duurt het dan slechts één werkdag voordat je de print in huis hebt. Voor de levering rekenen ze € 4,95 verzendkosten.

Waarom een foto op plexiglas bij Albelli?

Waarom zou je nu een foto op plexiglas bij Albelli bestellen? Hieronder is een aantal voordelen van deze aanbieder te vinden:

  • Haarscherpe afdrukkwaliteit, prachtige glans
  • Plexiglas beschermt je foto tegen stof, krassen en verkleuren
  • Gratis ophangsysteem
  • Beschermende verpakking en levering binnen 5 werkdagen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Ervaringen / reviews met Albelli’s foto op plexiglas

Onze ervaringen met de foto op plexiglas van Albelli zijn erg positief. In onze uitgebreide video review hieronder kan je zien waarom we zo positief zijn over deze aanbieder.

Website: www.albelli.nl

Kortingscode en aanbieding

Op zoek naar een kortingscode? Hieronder vind je de laatste kortingscodes zodat je gebruik kan maken van de beste aanbieding en nooit te veel betaald.

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *