Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotogoed – Ervaringen en Reviews

Logo FotogoedEen foto op plexiglas bij Fotogoed bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews!

Over Fotogoed

Een prachtige foto op plexiglas nodig? Dan bent u bij Fotogoed aan het juiste adres. Deze vorm van wanddecoratie levert een haarscherpe, glanzende afdruk van uw foto. Het afdrukken van uw foto op glas geeft daarom een spectaculair effect. Je foto wordt op speciaal plexiglas gedrukt en je hebt keuze uit verschillende ophangsystemen. Je foto op glas gedrukt geeft naast zeer realistische diepe kleuren een prachtige afdruk met mooie hoge contrasten.

Plexiglas huisnummer/adresbord

Deze wanddecoratie is ook zeer geschikt als naambordje voor bedrijven, verenigingen etc, maar natuurlijk ook als huisnummer / adresbord voor je woning. Het speciale ophangsysteem maakt een waar kunstwerk van je print. De print op plexiglas is ook uitermate geschikt voor buiten of in een vochtige ruimte. Mede door het speciale RVS ophangsysteem dat beschermd is tegen roest.

Fotogoed is een bedrijf dat verschillende print oplossingen biedt. Met name de fotoalbum software is bekend. Maar ook voor een foto op canvas, ook wel bekend als canvasdoek, is Fotogoed het juiste adres!

Ervaringen met Fotogoed

De ervaringen met het bedrijf zijn erg goed. Op Facebook zijn de recensies van klanten erg goed. Ze beoordelen de aanbieder met een 4,5 (uit 5). Hieronder zijn een paar reviews te vinden:

Mijn eerste eigen design uitnodiging…
Proefdruk vandaag ontvangen super mooi.
Bedankt voor het overleg.
Hoop snel mijn nieuwe bestelling te mogen ontvangen:)))

5 sterren zeker waard! uitstekende service, mooi resultaat, razendsnelle levering : meer moet dat niet zijn!
In mijn situatie heb ik de online interface gebruikt om het drukwerk te uploaden : dit werkt zowaar What You See Is What You Get inclusief de snijboorden. Bij de concurrentie is het altijd verkeerd en zijn ook soms de kleuren niet zoals verwacht… Bank vooruit!

Waarom Fotogoed

Meerdere redenen om voor Fotogoed te kiezen:

  • Ophangsysteem en als optie verkrijgbaar
  • Maatwerk altijd mogelijk voor alle formaten
  • Zeer hoge kleurechtheid, UV en waterbestendig

Website: www.fotogoed.com

Kortingscode en aanbieding

Fotogoed heeft elke maand verschillende kortingen. Zoals nu de 15% welkomstkorting. Ga hiervoor snel naar de website. Daar vind je de beste aanbiedingen.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *