Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Photogifts – Ervaringen en Reviews

Logo PhotogiftsEen foto op plexiglas bij Photogifts bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews!

Over Photogifts

Kwaliteit test GOUD VCSPhotogifts biedt foto’s op plexiglas sinds geruime tijd aan in het portfolio van andere wanddecoratie zoals een foto op canvas en foto op hout. Ze gebruiken zogenaamde Fine-art print techniek om foto’s in hoge kwaliteit op het glas te printen. De printer is een van de onderscheidende factoren tov andere printbedrijven. Door de 9-kleuren in de printer is het mogelijk om bijna alle kleuren perfect te printen. De foto’s op canvas hebben in de laatste canvas test van Vergelijk Canvas dan ook het keurmerk ‘Beste Kwaliteit’ gekregen.

Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op plexiglas van Photogiftst, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Informatie over foto’s op plexiglas

Een foto op plexiglas kan je al geruime tijd bij Photogifts laten afdrukken. Plexiglas biedt vele mogelijkheden voor het bedrukken van foto’s. Photogifts biedt drie verschillende types aan: Standaard, Wit en Plexifoto. Alle types hebben een eigen uitstraling. Bij de standaard uitvoering wordt wit niet geprint waardoor kleuren meer doorzichtig worden. Bij de witte uitvoering knallen de kleuren meer van het materiaal doordat er een witte backing achter wordt geplakt. De plexifoto geeft de uitstraling van museumkwaliteit, maar daar betaal je dan ook voor.

Dikte

Standaard wordt je foto op 6 mm dik plexiglas geprint. Dat geeft je foto een prachtige diepte. Alleen de plexifoto heeft glas van 3 mm dik. Daar zit echter wel een dibond paneel achter.

Levertijd en verzendkosten

Photogifts hanteert een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Vaak duurt het dan slechts drie werkdagen voordat je de print in huis hebt. Voor de levering rekenen ze € 6,49 verzendkosten.

Waarom een foto op plexiglas bij Photogifts?

Waarom zou je nu een foto op plexiglas bij Photogifts bestellen? Hieronder is een aantal voordelen van deze aanbieder te vinden:

  • Een uniek 9-kleurenproces voor prachtige prints
  • Maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig
  • Levering binnen drie tot vijf werkdagen
  • Altijd interessante kortingen
  • Persoonlijke service staat centraal

Kwaliteit

Photogifts maakt gebruik van Fine-Art Printing. Afbeeldingen worden in hoge resolutie (1728DPI) rechtstreeks op het materiaal geprint. De hoogste kwaliteit op de markt!

Ervaringen / reviews met Photogifts’ foto op plexiglas

We hebben zelf nog geen ervaring met de foto op plexiglas van Photogifts. We hebben hier dan ook geen review van geschreven. Heb je zelf ervaring met Photogifts? Laat het weten door je ervaring te delen onderaan deze pagina.

Website: www.photogifts.nl

 

Kortingscode en aanbieding

Op zoek naar een kortingscode? Hieronder vind je de laatste kortingscodes zodat je gebruik kan maken van de beste aanbieding en nooit te veel betaald.

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *