Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotogoed

Foto op hout FotogoedFotogoed heeft ervaring met foto’s op hout. Foto op Hout is de nieuwste trend op het gebied van foto’s afdrukken. Behalve dat het trendy is, geeft het ook een geweldig natuurlijk effect en een warme uitstraling. Als je kiest voor de whitewash optie dan zal je afdruk helderder en kleur-echter zijn. Bij Fotogoed kan je kiezen uit 3 houtsoorten.

Foto op multiplex

Foto op Multiplex is de goedkoopste keuze. Een foto op multiplex is gemaakt van verschillende houtfineer lagen, wat ook aan de zijkant een heel mooi effect geeft. Gezien het 1 laag is zonder naden geeft het een mooie strakke afdruk.

Foto op Vuren

Foto op vurenhout is de meest populaire houtsoort. Een print op vuren, wordt gedrukt op een lichte houtkleur met een duidelijke nerven en noesten structuur, wat de natuur goed terug laat komen in de print. U kunt kiezen tussen horizontale of verticale planken, zodat u de richting kan aanpassen aan uw smaak.

Foto op Ayous

Foto op ayous is de beste keuze voor buiten gebruik (onder een afdakje gaat het jarenlang mee) of het gebruik in vochtige ruimtes. Een foto op ayous, wordt geprint op een lichte (zachtgele) houtkleur met zeer fijne nerven en bevat bijna geen noesten. Dit geeft een strakkere natuurlijke tekening in je foto.

Als je gaat voor en zeer hoge kleurechtheid en de nerven of noesten niet wilt zien, kan je beter een witte ondergrond nemen ofwel de optie whitewash. Whitewash is beschikbaar voor alle houtsoorten. Ook aan de bevestiging is gedacht, je kunt een ophangsysteem los bestellen, maar natuurlijk kan je het ook op uw eigen wijze bevestigen.

Ervaringen met Fotogoed

De ervaringen met het bedrijf zijn erg goed. Op Facebook zijn de recensies van klanten erg goed. Ze beoordelen de aanbieder met een 4,5 (uit 5). Hieronder zijn een paar reviews te vinden:

5 sterren zeker waard! uitstekende service, mooi resultaat, razendsnelle levering : meer moet dat niet zijn!
In mijn situatie heb ik de online interface gebruikt om het drukwerk te uploaden : dit werkt zowaar What You See Is What You Get inclusief de snijboorden. Bij de concurrentie is het altijd verkeerd en zijn ook soms de kleuren niet zoals verwacht… Bank vooruit!

Mijn eerste eigen design uitnodiging…
Proefdruk vandaag ontvangen super mooi.
Bedankt voor het overleg.
Hoop snel mijn nieuwe bestelling te mogen ontvangen:)))

Waarom Fotogoed

Meerdere redenen om voor Fotogoed te kiezen:

  • Zeer hoge kleurechtheid, UV en waterbestendig
  • Ophangsysteem en als optie verkrijgbaar
  • Maatwerk altijd mogelijk voor alle formaten

Korting

Fotogoed heeft elke maand verschillende kortingen. Zoals nu de 15% welkomstkorting. Ga hiervoor snel naar de website.

Website: www.fotogoed.com

Prijzen

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.