Uitgebreide reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Over ons

canvas foto formaatVergelijk Canvas is in 2009 opgericht door Patrick Riemers. Foto’s op canvas waren destijds een redelijk nieuw product op de markt met veel verschillende aanbieders. Vergelijk Canvas is destijds opgezet om orde te scheppen in de wirwar van aanbieders en hun prijzen. Al snel werd duidelijk dat er bedrijven waren die het product aanboden tegen een lage prijs, maar slechte kwaliteit leverden. Om deze reden zijn wij begonnen met het vergelijken van kwaliteit en service van aanbieders. Dit mondde uit in de eerste officiële Canvas Test in 2013.

Vanwege de positieve reacties van onze klanten is besloten ook andere ondergronden toe te voegen op onze website. Vergelijk Canvas beoordeelt nu ook aanbieders van foto’s op aluminium, glas en hout. Wij doen al onze onderzoeken zelf en blijven daardoor onafhankelijk. Door gebruik te maken van duidelijk beeldmateriaal (foto’s en video’s) bieden we onze klanten meer dan de algemene vergelijkingssites. Met name de videoreviews per product en per aanbieder geven een duidelijk en ongecensureerd beeld van wat je als klant kan verwachten bij het aanschaffen van een fotoafdruk.

De aanbieders die wij aanraden, hebben zich de afgelopen jaren aan ons bewezen in kwaliteit en service. Zo ben je als klant verzekerd van een mooi product tegen een eerlijke prijs en van service wanneer er iets niet naar wens is.

Arma Fotografie

Vergelijk Canvas is trots op het werk dat de afgelopen jaren is gedaan en hoe de consument hiermee geholpen wordt. We ontvangen graag persoonlijke reacties en nemen deze ook altijd mee in ons commentaar en volgende reviews. Zo houden we ons oordeel up to date en maak je via Vergelijk Canvas altijd de beste keus voor de beste prijs!

Ga snel naar de top 5 voor: