Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

3 Interieurinspiratie tips om direct toe te passen

20 juli 2015 door

3 Interieurinspiratie tips om direct toe te passen Wil je met een paar kleine aanpassingen de uitstraling van je interieur verbeteren?Maar weet je niet goed hoe?Dan raad ik je aan om dit artikel te lezen.Woodprint is al vijf jaar actief met het printen van foto's op hout, een echte pionier dus.Een Woodprint is niet zomaar een print. Het is namelijk een beleving, aldus het bedrijf. Ze willen mensen inspireren met hun product.Dat doen ze onder andere door zich meer en meer te richten op de interieurinrichting.Samen met Woodprint is daarom dit artikel geschreven met 3 interieurinspiratie tips die je direct kan toepassen.

1. Grootformaat Woodprint op de vloer

Grote woodprint staand op de vloer Durf jij het aan om een grootformaat print in je kamer te plaatsen? Nee, dan mis je echt een enorme kans. Zeker als je de foto ook nog een op de vloer zet!Er zijn maar weinig mensen die dit aandurven, maar het geeft je kamer echt een geweldige uitstraling. De foto knalt van de muur af door het formaat. Doordat je de foto op de grond plaatst, wordt deze meer één met je vloer en de rest van je interieur. In de foto hierboven zie je dat heel goed terugkomen. Ze hebben de foto bewerkt zodat het een zwart-wit foto is geworden met kleuraccenten. In dit interieur komt het zwart-wit perfect tot zijn recht. De meubels en gordijnen zijn namelijk ook donker van kleur. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat de print echt één is met de rest van de kamer.
TIP - Zorg ervoor dat er niet te veel accessoires om de print staan. Dat leidt te veel af.
Hieronder zijn nog een aantal andere interieurinspiratie ideeën die je kan toepassen, bijvoorbeeld in je slaapkamer.

Zelf een Woodprint bestellen?

Kijk dan snel voor actuele kortingen in onze foto op hout top 5.Klik hier voor de actuele foto op hout acties of ga direct naar Woodprint Ga naar Woodprint.nl

2. Woodprint voor buiten

Woodprint voor buiten De tuin is ondertussen bijna één met het interieur van een huis, dus waarom niet een Woodprint buiten ophangen?Waar hang je de foto dan op?Een goede plek is achterin de tuin, bijvoorbeeld op de muur van de schuur. De tuin oogt op deze manier ruimer. Zeker wanneer je een landschapsfoto gebruikt.Wat voor foto gebruik je? Een echte aanrader is een landschapsfoto, bijvoorbeeld van een zonsondergang, de zee en het strand of een berglandschap. Maar je kan ook detailfoto's gebruiken bijvoorbeeld van een kleurrijke boot uit Thailand of kleurrijke bloemen.Zorg er vooral voor dat de foto een goed gevoel oplevert als je ernaar kijkt. Elke keer dat jij je tuin instapt, zal je dat gevoel blijven ervaren.

3. Woodprint hart

Woodprint hart kleuraccent Wil je een kleine toevoeging aan je interieur? Kies dan voor een speciale vorm zoals een Woodprint hart.Neem dan een gedetailleerde foto zoals de bovenstaande babyfoto. Dan springt het hartje nog meer in het oog.Meer informatie over het Woodprint hart kan je hier vinden.

Zelf een Woodprint bestellen?

Kijk dan snel voor actuele kortingen in onze foto op hout top 5.Klik hier voor de actuele foto op hout acties of ga direct naar Woodprint Ga naar Woodprint.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *