Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

5 tips voor de mooiste foto’s op glas

4 augustus 2017 door

5 tips voor de mooiste foto’s op glas Foto's op glas laten drukken is een prachtige manier om je meest dierbare foto's te presenteren, en het is ook een uniek cadeau! Foto's op glas hebben vele voordelen:
  • Een foto op glas maakt je foto levendig
  • Het maakt de details van een foto bijna tastbaar.
  • Daarnaast geeft het je foto een exclusieve en scherpe uitstraling.
Door het kiezen van de juiste foto’s maak je optimaal gebruik van de eigenschappen van het materiaal. In dit blog ontdek je welke soorten foto’s de eigenschappen van het materiaal het best benutten.

Lichte en heldere foto's

Glas spiegelt sterk in direct licht. Door deze spiegelingen zullen donkere beelden met weinig contrast wegvallen en oneffenheden in de foto zullen opvallen. Dat maakt een foto op glas vooral geschikt voor lichte en heldere foto's met weinig 'ruis'

Zelf een Foto op Glas bij Albelli?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Albelli.nl of Klik hier voor de top 5

Landschap foto's op glas

Heb je een grote wand waar je nog invulling aan wilt geven? Een mooie landschapsfoto van een onvergetelijke vakantie kan een geweldige aanvulling zijn op je interieur. Je kunt er telkens opnieuw naar kijken zonder dat het gaat vervelen. Landschapfoto's hebben vaak mooie felle en sprekende kleuren. Door je foto op glas af te drukken vergroot het de scherpte en diepte van de kleuren, waardoor je nog meer details ziet. Kies voor een groot formaat foto op glas zodat de foto een echte 'eyecatcher' in je interieur wordt.landschap, landschapfoto, foto op glas, natuur

Natuur foto's op glas

Een gevoel van natuur creeëren in je eigen leefruimte brengt rust en ruimte. Daarnaast kan natuurfoto op glas een mooie aanvulling zijn op je interieur en heeft het iets persoonlijks. Kies een foto die een betekenis voor jou heeft. Dit kan je favoriete bloem zijn of een dier dat veel voor jou betekent, als voorbeeld de krachtige leeuw die voor trots en zelfvertrouwen staat, maar tegelijkertijd veel rust uitstraalt. Door de heldere glans van het glas zal de foto goed tot zijn recht komen. De meest kleine details van de natuur zijn worden tot in de puntjes zichtbaar.

leeuw, krachtige leeuw, rust, natuurfoto

Persoonlijke foto

Als je je interieur persoonlijker wilt maken dan kun je er voor kiezen om een foto op glas af te laten drukken die veel voor je betekent. Bijvoorbeeld..
  • Een foto van je gezin.
  • Een foto van een bijzondere dag als je een bruiloft.
  • Foto van de verjaardag van je kindje.
Op deze manier kan je nog jaren genieten van deze geweldige foto's.persoonlijke foto, gezinsfoto, gezin, foto op glas

Portretfoto

Bij een portretfoto staat het gezicht of het bovenlichaam van een persoon centraal. Het is hierbij belangrijk dat het gezicht zich niet aan de schaduwzijde bevindt. Een plexiglasfoto trekt namelijk de aandacht in de richting van de heldere delen van de foto. Plexiglas is daarom heel aantrekkelijk voor een foto die met zorg is genomen en waar de lichtval goed is. Bij deze foto's voegt plexiglas veel toe.portretfoto, portret op glas, foto op glas, portret

Zelf een foto op glas laten drukken?

Vergelijk Canvas hecht veel waarde aan de prijs/kwaliteit verhouding van een foto op glas. Wij hebben daarom een top 5 samengesteld met aanbieders van een foto op glas die voldoen aan onze eisen.

Zelf een Foto op Glas bij Albelli?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Albelli.nl of Klik hier voor de top 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *