Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Big Freddy – Ervaringen en Reviews

Foto op canvas aanbieder Big FreddyEen foto op plexiglas of glas bij BigFreddy bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews!

Over Big Freddy

Big Freddy print foto’s op verschillende ondergronden van canvas tot dibond tot plexiglas. Het van origine Duitse bedrijf richt zich op het hogere segment prints. Ze leveren dus alleen kwaliteit afdrukken. Big Freddy heeft een goed en duidelijk bewerkingsprogramma. Wat het prettig maakt om een foto te bestellen. Zo kan je onder andere zelf een fotocollage maken of een effect toevoegen aan je foto zonder enige kennis van Photoshop. De foto’s op aluminium hebben van Digifotopro de Platina award gekregen. Dat is ook waar het bedrijf altijd naar streeft.

Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op plexiglas van Big Freddy, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Informatie over foto’s op plexiglas

Big Freddy gebruikt twee verschillende technieken voor het afdrukken van een foto op plexiglas leveren: UV direct druk en Fine-art.

UV direct druk

foto-op-plexiglas-bigfreddy (5)Je foto wordt in spiegelbeeld op de achterzijde van een plexiglasplaat geprint. Dit zorgt ervoor dat de kleuren intensiever worden. Daarnaast komt er meer diepte in je foto. Deze aanbieder print met transparante kleuren (zonder wit) op een 4mm dikke plexiglasplaat. Aan het einde wordt er een witte laag over de achterzijde van de plexiglasplaat geplakt. Als je kiest voor hoekafstandhouders, komt de afbeelding vrij van de muur te hangen.

Standaard wordt er geprint op 4mm plexiglas met witte achtergrond. Op aanvraag kan ook 4mm plexiglas met transparante achtergrond geleverd worden.

Fine-art plexiglas

De ultieme fotoafwerking is je foto tussen dibond (aluminium) en plexiglas (ook wel foto achter acryl genoemd). Met name voor musea en tentoonstellingen wordt deze techniek vaak toegepast. Een echte eyecatcher voor woonkamer of kantoor. Je foto wordt in hoge resolutie geprint op premium fotopapier (250gr/m2) met een printer die 9 kleuren heeft. Deze wordt vervolgens op dibond geplakt en afgewerkt met een 3mm plexiglasplaat. Je hebt de keuze tussen glanzend of mat plexiglas. Bij glanzend plexiglas, kan het licht reflecteren op de foto. Aan de achterzijde kan een zwevende of blinde kunststofophanging worden gemonteerd. Deze techniek zorgt voor een absolute vormvastheid en duurzaamheid van je fotoprint.

Foto op écht diamandglas

foto op glas review bigfreddyBig Freddy kan je foto op ècht glas printen! De perfecte presentatie van je grootste momenten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 4mm dik diamantglas. Na het printen wordt de foto afgewerkt met een witte achtergrond. Het diamant glas is extra helder. Daardoor komt de foto bijzonder goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart/ wit foto’s door dat er vrijwel geen groene gloed in zit zoals bij standaard glas. Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan je foto op plexiglas. Met je foto op echt glas oogt je foto haarscherp en krijgt het een prachtig diepte-effect! Daarnaast zijn de randen van het glas gepolijst. Dit geeft een sublieme afwerking van je foto.

Levertijd en verzendkosten

Big Freddy hanteert een levertijd van 6 werkdagen. Binnen 5 werkdagen is je wanddecoratie geprint waarna het wordt verzonden. Vaak duurt het dan slechts één werkdag voordat je de print in huis hebt. Voor de levering rekenen ze € 9,99 verzendkosten.

Waarom een foto op plexiglas bij Big Freddy?

Waarom zou je nu een foto op plexiglas bij Big Feddy bestellen? Hieronder is een aantal voordelen van deze aanbieder te vinden:

  • Intensieve kleuren door directe print op glas
  • Subtiel 4mm dik plexiglas
  • Geen verkleuring door UV bestendige print
  • Zowel op plexiglas als écht diamantglas

Ervaringen / reviews met Big Freddy´s foto op plexiglas

Onze ervaringen met de foto op plexiglas van Big Freddy zijn erg wisselend. In onze uitgebreide video reviews hieronder kan je zien waarom.

Website: www.bigfreddy.nl

Kortingscode en aanbieding

Op zoek naar een kortingscode? Hieronder vind je de laatste kortingscodes zodat je gebruik kan maken van de beste aanbieding en nooit te veel betaald.

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *