Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Albelli

Albelli logoEen foto op hout van Albelli is sinds 2015 mogelijk. Het bedrijf is echter bekender van de fotoalbums en foto’s op canvas. De foto op hout is relatief nieuw, maar Albelli heeft voor dit product snel naam gemaakt. Zoals we van ze gewend zijn, zetten ze in op hoge kwaliteit tegen scherpe kosten. Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op hout van Albelli, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Over Albelli

Albelli is onderdeel van Albumprinter B.V., één van de grootste aanbieders van fotoalbums in Europa online. De productie van alle fotoproducten gebeurt in Den Haag. Waar ze al sinds 2003 er alles aan doen om goede foto’s af te drukken middels een efficiënt proces zodat ze de prijzen laag kunnen houden. Naast fotoalbums biedt het bedrijf tegenwoordig bijna alles aan op het gebied van foto afdrukken, van foto’s op hout tot telefoonhoesjes tot agenda’s.

Ervaringen / reviews Albelli’s foto op hout

Op dit moment werken we aan een review voor Albelli’s foto op hout (vurenhout whitewash). Zodra deze beschikbaar is zal deze hier worden getoond.

Website: www.albelli.nl