Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotograaf in The Picture: Arma Fotografie

15 mei 2015 door

Fotograaf in The Picture: Arma Fotografie Een nieuwe Fotograaf in The Picture. Dit keer een fotografe uit Houten met een leuk eigen blog. We hebben 10 vragen aan haar gesteld. De antwoorden hierop kan je hieronder lezen.

Hoe lang ben je al fotograaf?

Sinds 2011 officieel ingeschreven bij de KvK, daarvoor was fotograferen uiteraard al heel lang een grote hobby van mij.

Waarom ben je fotograaf geworden?

Fotograferen zat er altijd al in. Het was lange tijd een hobby. Het leukste aan mijn beroep: het creatief bezig zijn, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, het ontmoeten van mensen en uiteraard heerlijk kunnen fotograferen.

Wat voor type foto’s maak je voornamelijk?

Ik fotografeer het liefst mensen. Ik ben Trouwfotograaf maar fotografeer ook graag kleine gezinnen in een ongedwongen setting. Het documentair vastleggen van mooie momenten geeft mij de meeste voldoening. Een Lifestyle Fotoshoot met een gezin vind plaats op een locatie naar keuze die bij de mensen past. Ik hecht veel waarde aan echte momenten, op deze manier zien mijn klanten de foto’s terug zoals ze echt zijn.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Niet zozeer van andere fotografen maar meer van het leven zelf. Ik bezoek heel graag steden en na een reis, al is het maar een dagje Amsterdam, zit ik vol nieuwe ideeën en inspiratie.

Waarom kiezen mensen jou als fotograaf?

Wat ik vaak terug hoor is dat mijn klanten de ongedwongen, heldere foto’s erg aanspreken. Ook krijgen ze het gevoel alsof ze bij het moment aanwezig waren en dit spreekt ze vaak aan. De echte momenten en de spontane, heldere foto’s.www.armafotografie.nl

Wat is de leukste fotoshoot die je ooit hebt gedaan?

Lastige vraag, ik geniet namelijk van elke fotoshoot. Iedere shoot is een nieuwe ontmoeting en daar geniet ik altijd van. En ook elke bruiloft is uniek op zijn eigen manier.

Wat vind je zelf je mooiste foto? En wat is het verhaal erachter?

Ook heb ik niet 1 mooiste foto, het zijn altijd de momenten die de foto bijzonder maken.  Van een bruiloft heb ik altijd een aantal favorieten foto’s en dat zijn vaak juist de foto’s waarbij het moment bijzonder was. Een goede foto voor mij is: goede compositie, het juiste licht en er moet iets gebeuren. 

Wat vind jij het mooiste materiaal om foto’s op te printen? En waarom?

Ik ben een groot fan van Dibond. Mooi strak. Het is een kwestie van smaak uiteraard, maar ik vind ik dat hierop de foto goed tot zijn recht komt.

Wat heb je zelf thuis aan de muur hangen?

Dibond en heel veel lijsten met zwart/wit foto’s van alle mooie en belangrijke momenten in ons leven. 

Laatste vraag. Ik zie op je website een speciale kop voor ‘Albums’. Wat maakt voor jou een fotoalbum speciaal? En hoe zorg jij daar zelf voor?

Een trouwalbum is speciaal omdat een Trouwreportage in mijn ogen dan echt tot leven komt. Het is zo zonde om de foto’s op de computer te laten staan. Het is een geschenk aan de eventuele toekomstige kleinkinderen en heeft heel veel waarde. In mijn pakketten zit standaard een trouwalbum inbegrepen. Ik zorg voor het ontwerp van het trouwalbum en na goedkeuring gaat het ontwerp naar de drukker. Het resultaat is prachtig en mijn klanten zijn altijd enorm blij met een persoonlijk trouwalbum als aandenken aan hun trouwdag.Op de website van ArmaFotografie vind je meer informatie over haar foto’s.ArmaFotografie logos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *