Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotograaf in the Picture: Bionda Heeringa

19 juni 2018 door

Fotograaf in the Picture: Bionda Heeringa Deze week staat Bionda Heeringa van Onszelf Fotografie 'in the picture'. Ongedwongen en spontaan, dat zijn de sleutelwoorden bij Onszelf Fotografie. Ben je benieuwd naar wie Bionda is, benieuwd naar haar werk en wat haar ervaringen zijn? Lees dan snel verder...

1. Hoe lang ben je al fotograaf?

Al sinds 2006. Toen heb ik me ingeschreven bij de KvK.

2. Waarom ben je fotograaf geworden?

Ik was eerst verloskundige, een geweldig vak dat ik deed met hart en ziel. Helaas kreeg ik acute reuma en kon ik dat beroep niet meer uitoefenen. Omdat ik weg ben van baby’s en kinderen ben ik toen baby-fotograaf geworden.Bionda Heeringa Fotografie

3. Wat voor type foto’s maak je voornamelijk?

Newborn, baby, kind en zwangerschap.

4. Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Uit de modellen zelf en uit de natuur. Kinderen zijn van zichzelf eigenlijk al geweldig en leuk genoeg. Als je hun karakter kan laten spreken op de foto’s, dan is dat al voldoende. Je hebt dan geen opsmuk meer nodig. Niet dat ik geen opsmuk heb, mijn hele studio staat vol met de leukste opsmuk!Bionda Heeringa Fotografie

5. Waarom kiezen mensen jou als fotograaf?

Een vertrouwd gevoeld dat ik verloskundige ben geweest (en dus verstand heb van baby’s en zwangerschap), het plezier dat er is tijdens de shoot en natuurlijk om de mooie resultaten. Ik garandeer ook een mooi resultaat, heb intussen zo veel ervaring en ik ben oprecht gek op kinderen. Het gaat altijd vanzelf en op een speelse, relaxte manier.Bionda Heeringa Fotografie

6. Wat is de leukste fotoshoot die je ooit hebt gedaan?

O, er is echt niet te kiezen! Iedere shoot is weer leuk op zijn eigen manier. Bij newborn-shoots kan ik zo genieten van de ouders die lekker genieten van hun slapende kindje (en soms even een traantje moeten wegpinken van ontroering), bij baby-shoots geniet ik van de heerlijke, ongecompliceerde vrolijk zijn van babies. Bij kinderen geniet ik van de bijzondere gesprekken die we vaak tijdens de shoot hebben en bij zwangerschapsshoots vind ik het leuk om vragen uit mijn oude vak te beantwoorden en vrouwen te laten zien hoe ze op hun mooist op de foto komen.Bionda Heeringa Fotografie

7. Wat vind je zelf je mooiste foto? En wat is het verhaal erachter?

Onmogelijk om te kiezen. Ik vind alle foto’s mooi die ‘echt’ zijn, waar een karakter of persoonlijkheid goed te zien is.Bionda Heeringa Fotografie 

8. Wat vind jij het mooiste materiaal om foto’s op te printen? En waarom?

Ik print het liefst op canvas, omdat hetzelfde matte heeft als de ‘live’ huid. En het reflecteert niet, dus je kunt er een mooie spot opzetten.Bionda Heeringa Fotografie

9. Wat heb je zelf thuis aan de muur hangen?

Canvas!!!!

Je eigen foto op canvas laten afdrukken?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

10. Wat is de grootste uitdaging in je beroep?

Dat is ook meteen het grootste plezier: kinderen die een beetje verlegen zijn of angstig, tóch in hun element en in hun kracht laten komen. En dan zonder tijdsdruk of dwang. Dat is ook een beetje mijn specialiteit. Of zwangeren die zichzelf niet mooi vinden toch te laten zien hoe mooi ze wél zijn!Bionda Heeringa FotografieMeer weten over Bionda Heeringa, of wil je een shoot inplannen bij Bionda? Neem dan een kijkje op haar website: www.onszelf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *