Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotowedstrijd bij Timberprint

13 november 2015 door

Fotowedstrijd bij Timberprint De herfst is een geliefd jaargetijde voor amateur- en professionele fotografen. De herfst is nogal fotogeniek zou je kunnen zeggen! Dit komt door de uitbundigheid en diepte van de ontelbare tinten rood en geel om ons heen. De laagstaande zon, die alles net vanuit een mysterieuze hoek belicht, helpt ook mee. De veel voorkomende nevels zorgen dat er echt een andere wereld ontstaan dan in de zomer.

Doe mee en win een foto op hout!

Timberprint organiseert regelmatig fotowedstrijden waarmee je een mooie foto op hout kunt winnen. Deze herfst kun je tot 21 november je foto uploaden en meedingen naar een van de 3 prijzen. De hoofdprijs wordt uitgereikt door een vakjury. De 2 kleinere timberprints die we mogen uitdelen gaan naar de foto met de meeste stemmen (likes) op onze facebookpagina. Klik hier voor meer over de herfstfotowedstrijdHerfst fotoHieronder enkele tips om jou foto te laten slagen:
  1. Maak een duidelijke keuze voor een close-up of detail (paddenstoel, spinnenweb) of een landschapsfoto. Alles ertussenin voelt lullig omdat je een uitsnede maakt van een uitbundig geheel. En dieren doen het altijd goed maar dat weten de meeste inmiddels wel. Om een eekhoornje of ander schuchter dier te fotograferen heb je wel een goede zoomlens nodig en een statief.
  2. Het fotograferen van de lucht is in de herfst moeilijker omdat deze door de zon vanuit een lage hoek wordt belicht. Je maakt in de herfst makkelijker foto’s door de lucht zo veel mogelijk achterwege te laten.
  3. De periode waarin de kleuren in het bos uitbundig zijn is eigenlijk maar kort van eind oktober tot half november. Daarna zijn de meeste bladeren weg en kan het op de foto ook winter lijken, wacht dus niet te lang!
Klik hier om mee te doen!Foto op hout herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *