Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Het leukste cadeautje voor de feestdagen

9 december 2017 door

Het leukste cadeautje voor de feestdagen Het is bijna kerst! Ben je nog op zoek naar een origineel en persoonlijk kerstcadeau? Dan ben je aan het juiste adres. Verras je dierbare deze feestdagen met een foto op plexiglas!

Wat is een foto op plexiglas?

Een foto op plexiglas is eigenlijk het traditionele fotolijstje in een modern jasje. Een foto op plexiglas heeft namelijk dezelfde uitstraling, maar dan zonder een lijst er omheen. Dit zorgt voor een exclusieve en scherpe uitstraling. Daarnaast laat het glas de foto prachtig glanzen en geeft het de foto een vorm van diepte waardoor de details van de foto bijna tastbaar worden. Door lichtval en de werking van het glanzende plexiglas komen komt de foto echt tot leven.
  • Een foto op glas maakt je foto levendig
  • Het maakt de details van een foto bijna tastbaar.
  • Daarnaast geeft het je foto een exclusieve en scherpe uitstraling.

Ontvang 25% kerstkorting bij Photogifts!

Wanneer je jouw foto op plexiglas bestelt bij Photogifts.nl ontvang je nu 25% korting op je bestelling. Gebruik de code: vergelijkcanvas.25% kerstkorting bij Photogifts

Verschillende variaties foto op plexiglas

Bij Photogifts kun je uit drie verschillende variaties foto op plexiglas kiezen, namelijk:
  • Plexiglas wit;
  • Plexiglas helder;
  • Plexifoto.
Variaties foto op plexiglasMaar wat is het verschil?

Plexiglas wit

Bij een foto op plexiglas wit wordt jouw foto met een Fine Art printer op de achterkant van 6 millimeter dik acrylaat geprint. Vervolgens krijgt de print een extra witte laag en wordt er wit folie op de achterzijde aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof de foto achter een glazen plaat zit, wat een bijzonder diepte-effect creëert.

Plexiglas helder

Ook bij een foto op plexiglas helder wordt jouw foto met een Fine Art printer op de achterkant van 6 millimeter dik acrylaat geprint. Het verschil is dat bij een foto op plexiglas helder geen witte laag wordt aangebracht, waardoor de witte en lichte delen van de foto transparant worden. Hang de foto op plexiglas helder op een egaal gekleurde muur en creëer een bijzondere 3D-uitstraling!

Plexifoto

Bij een Plexifoto wordt jouw foto op helder wit PhotoArt Satin papier afdrukt en doormiddel van een unieke techniek verlijmd op 3 millimeter dik acrylaat. Voor extra stevigheid wordt de print bevestigd op een plaat dibond van 3 millimeter dik. Uiteindelijk wordt de foto tot op de millimeter nauwkeurig uitgefreesd, waardoor print met rechte en zeer nette randen is afgewerkt.

Waarom kiezen voor Photogifts?

Photogifts.nl is door Vergelijk Canvas genomineerd tot de beste keus. Waarom dan? Photogifts biedt..Photogifts beste keus
  • Levering binnen drie werkdagen
  • Een uniek 9-kleurenproces voor prachtige prints
  • Maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig
  • Altijd interessante kortingen
Je ontvangt nu dan ook bij Photogifts.nl 25% kerstkorting voor de feestdagen op jouw wanddecoratie. Gebruik de code: vergelijkcanvas. Geïnspireerd geraakt door deze leuke cadeautip? Maak deze kerst speciaal en geef een foto op plexiglas cadeau!Ga naar Photogifts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *