Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Nagenieten met een tuinposter van TuinposterOpMaat.nl

15 augustus 2017 door

Nagenieten met een tuinposter van TuinposterOpMaat.nl De zomervakantie is bijna afgelopen en het harde leven begint weer. Het liefste wil je natuurlijk nog even nagenieten van je vakantie. Gelukkig kun je je vakantie nog een beetje in je huis of tuin houden met een leuke wanddecoratie. Druk bijvoorbeeld je mooiste vakantiefoto af op een tuinposter, zo kun je nog lang nagenieten van dit mooie moment. TuinposterOpMaat.nl heeft onlangs het volledige assortiment vernieuwd en er zijn een aantal leuke producten toegevoegd.

Vakantiefoto’s in de tuin ophangen met een tuinposter

TuinposterOpMaat.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl en staat bekend om haar tuinposters van hoge kwaliteit. Bij deze webshop kun je een eigen foto af laten drukken als tuinposter. Een aantal voordelen van deze webshop...
  • Er wordt gebruik gemaakt van stevig materiaal, wat ook gebruikt wordt om spandoeken te maken.
  • De tuinposters worden bedrukt middels een UV-print, hierdoor is het tuindoek stevig en verkleurt het niet in de zon.
  • Aangezien de weersomstandigheden in Nederland nog wel eens verschillen, zijn deze buitenposters erg geschikt voor alle weersomstandigheden.

Andere fotoproducten van Tuinposter op Maat

Dat niet alleen tuinposters een leuke decoratie zijn, weet TuinposterOpMaat. Hier hebben ze dan ook op ingespeeld met een vernieuwd en aangevuld assortiment. Het is nu ook mogelijk om muurdecoratie voor binnen te bestellen. Je kunt een foto op canvas, hout, plexiglas, poster, aluminium, forex of behang af laten drukken. Er is dus voor elke interieurstijl wel een passende decoratie te vinden.Fotoproducten zijn leuk voor in je eigen interieur, maar een persoonlijk fotoproduct is ook erg leuk om cadeau te geven aan je dierbaren. In de categorie ‘Fotocadeaus’ vind je producten als een foto op mok, wijnfles, schort of muismat.

Je eigen foto bewerken voordat je hem afdrukt als muurdecoratie

Nog eventjes iets aanpassen aan je foto voordat je hem laat afdrukken? Dat kan! Op de website hebben ze een speciale besteltool ontworpen waarin je zelf je foto nog iets aan kunt passen. Je kunt een kleurenfilter over je foto heen plaatsen of een leuke tekst aan je foto toevoegen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar het vernieuwde en aangevulde assortiment van TuinposterOpMaat.nl? Neem dan een kijkje op de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *