Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

NIEUW! ArtyAnimals.nl wanddecoratie maar dan anders…

2 juni 2016 door

NIEUW! ArtyAnimals.nl wanddecoratie maar dan anders… Dieren en niet-dieren vriendjes opgelet! De FotoCadeau-groep heeft er weer een nieuw zusje bij. Vanaf vandaag is de website www.ArtyAnimals.nl live en zichtbaar voor iedereen in Nederland, België en Duitsland. De producten van ArtyAnimals zijn om te smelten zo schattig en maken je op een regenachtige en sombere dag weer vrolijk. We ontvangen de website ArtyAnimals.nl dan ook met open armen en een stevige knuffel. Jullie ook?

Wat is ArtyAnimals.nl?

www.ArtyAnimals.nl biedt stijlvol bewerkte foto's van een 50-tal verschillende dieren, op diverse materialen geprint, aan via internet. De verschillende foto's variëren van hele schattige beestjes met een hoog 'aaibaarheidsgehalte', trendy beesten zoals de flamingo tot stoere beesten zoals een krokodil. Hierdoor is het interessant voor kinderkamers, maar ook voor in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of keuken.

Een prachtige nieuwe website

Krasse koppen afdrukken op houtEen aantal maanden geleden kwam het idee voor een nieuwe website opborrelen. Tot op heden leveren klanten zelf de foto’s aan, die ze op bijvoorbeeld canvas, hout of glas af willen drukken. De eigenaars van de FotoCadeau-groep echter, wilden de klant naast een goede kwaliteit en een scherpe prijs, nog een dienst leveren. Ze wilden zelf voor foto’s zorgen, waaruit de klanten hun favoriet konden kiezen en af konden laten drukken. Uit dat voornemen is ArtyAnimals ontstaan: een fotowebsite vol met prachtig gefotografeerde en bewerkte foto’s van fotogenieke dieren, die helemaal klaar zijn om af te worden gedrukt.

Schattige en stoere beesten

Op de website vind je zo’n 50 foto’s terug, dus jouw favoriete dier zal er ook vast en zeker tussen staan. De foto’s zijn onderverdeeld in drie categorieën, genaamd ‘Kleine vriendjes’, ‘Krasse koppen’ en ‘Brave beesten’. Je vindt er dus foto’s van lieve en schattige babydiertjes, portretfoto’s van de leukste, dierlijke vrienden of volwassen foto’s van stoere beesten.

Afdrukken op alle ondergronden

Al deze lieve dierenvrienden staan klaar om jouw of je vrienden en familie gezelschap te houden in bijvoorbeeld de babykamer, woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs het toilet. De foto’s kun je op verschillende materialen af laten drukken, zoals op bijvoorbeeld canvas, hout, glas, aluminium of een poster. Hierdoor passen de vrolijke twee-, drie- of viervoeters in ieder interieur!Foto afdrukken met dieren

Meer informatie?

Ben je dus op zoek naar gezelschap, maar denk je dat een echt huisdier iets te hoog gegrepen is? Ga dan voor deze geweldige dierenfoto’s van ArtyAnimals.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *