Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Snelle levering (<24 uur) van een foto op canvas, waar kan dat?

29 september 2013 door

Snelle levering (<24 uur) van een foto op canvas, waar kan dat? Wil je op het laatste moment toch nog een foto op canvas bestellen? Als cadeau of een andere reden. Dan is een snelle levering (binnen 24 uur) van de canvas belangrijk. Veel aanbieders bieden daarvoor een speciale 'Spoed-optie' waarmee ze een snelle levering garanderen. Je betaalt dan iets meer dan normaal. Wat ook logisch is, want ze gaan er alles aan doen om je canvas doek zo snel mogelijk te leveren. De meerprijs is bij de meeste aanbieders ongeveer 20% van het orderbedrag.

Foto op canvas snel geleverd (morgen in huis)

Er zijn twee aanbieders die de optie aanbieden om de foto binnen 24 uur te leveren. Je print wordt dan dus morgen geleverd. Deze zijn hieronder weergegeven.

 • 1

  CanvasCompany

  24 uurs levering - meerprijs 20%

  - 40x60 cm voor € 42,- (+ 20% spoedlevering) - 80x60 cm voor € 51,- (+ 20% spoedlevering) - Nr. 1 volgens de consumentenbond en Zoom

  Ga naar:
  Meer info
 • 2

  Fotogeschenk

  24 uurs levering - meerprijs 15%

  - Aan het einde Spoed levering aanvinken - 50x50 cm voor € 41,90 (+ 15% spoedlevering) - 60x90 cm voor € 61,- (+ 15% spoedlevering)

  Ga naar:
  Meer info

Standaard snelle levering van canvas print (48-uur)

Ondertussen zijn er heel veel aanbieders die standaard een snelle levering verzorgen (binnen 48 uur). Hier betaal je niks extra's voor. De snelle levering is onderdeel van de service van de leveranciers. De onderstaande aanbieders hebben standaard een levertijd van 48 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *