Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Trendy stadskaarten van Wereldkaarten.nl

31 augustus 2017 door

Trendy stadskaarten van Wereldkaarten.nl Je ziet ze de laatste tijd ontzettend vaak voorbij komen op interieurblogs, in woonprogramma's en -tijdschriften: stadskaarten. Een stadskaart in je interieur is het op dit moment helemaal. Stadskaarten zijn plattegronden van bekende steden, maar dan op een minimalistische manier weergeven in het zwart-wit. Hierdoor staan de stadskaarten prachtig aan de muur en vormt het een echte musthave voor in huis. Wereldkaarten.nl speelt goed in op deze heersende trend en heeft nu ook stadskaarten in haar assortiment opgenomen.

Stadskaart afstemmen op je interieur

Een stadskaart is ontzettend leuk om aan de wand te hangen en zijn een mooie manier om je liefde voor een bepaalde stad te uiten. Er zijn al een aantal aanbieders van de kaarten, maar bij Wereldkaarten.nl zijn ze anders dan anders...Waar je bij andere webshops een stadskaart alleen kunt bestellen op postermateriaal, kun je er bij Wereldkaarten.nl ook voor kiezen om je favoriete stadskaart af te laten drukken op bijvoorbeeld canvas, hout, aluminium of plexiglas. Hierdoor kun je je stadsplattegrond nog beter afstemmen op je interieur en woonstijl.

Stadskaarten van Nederland, Duitsland én Oostenrijk

Bij Wereldkaarten.nl vind je kaarten van Nederlandse, Duitse én Oostenrijkse steden. Iedere Nederlandse, provinciale hoofdstad heeft een eigen stadsplattegrond en ook Amsterdam en Rotterdam zijn vertegenwoordigd in het assortiment. Ben je opzoek naar een stadskaart van Duitsland? Dan kun je kiezen voor een kaart van Berlijn of Keulen. Liever een Oostenrijkse stad aan de muur? Dan behoort Innsbruck of Wenen tot de mogelijkheden.stadskaart, amsterdam, plattegrond, wereldkaarten, interieur

Over Wereldkaarten.nl en haar zusjes

Wereldkaarten.nl is bekend geworden door haar grote collectie wereldkaarten, maar langzaamaan wordt het assortiment steeds groter door de toevoeging van bijvoorbeeld landkaarten en stadskaarten. Wereldkaarten.nl is onderdeel van de FotoCadeau-groep, met als hoofdwebsite FotoCadeau.nl. Bekende websites als CanvasCompany.nl en FotoOpHout.nl mogen hierdoor de zusjes van Wereldkaarten.nl genoemd worden. Kwaliteit en een goede service staan bij de FotoCadeau-groep op nummer 1. We mogen dus zeker wat verwachten van de nieuwe stadskaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *