Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Op zoek naar een Vaderdagcadeau? De leukste vind je bij FotoOpHout.nl!

3 juni 2016 door

Op zoek naar een Vaderdagcadeau? De leukste vind je bij FotoOpHout.nl! Het is weer zover! De tijd om een perfect cadeau voor je lieve vader uit te zoeken is weer aangebroken. Op 19 juni is het namelijk weer Vaderdag: dé dag waarop we onze vader kunnen bedanken voor alle geplakte fietsbanden, al het speelgoed dat hij voor ons in elkaar heeft gezet en voor alle keren dat hij met ons ging ravotten in het bos. Je vader deed het vast en zeker met alle plezier, maar een bedankje is toch wel op zijn plaats. Maar ja, wat is nou een geschikt cadeau voor een stoere vader? Douchefris, deodorant of een fris geurtje doen het altijd goed, maar zijn toch wel een beetje cliché. Ga dit jaar voor iets origineels, zoals een prachtige houtprint van FotoOpHout.nl.

Vaderdag

Maar, voordat ik mijn enthousiasme over FotoOpHout.nl uit, eerst even een leuk weetje. Vaderdag wordt gevierd sinds het jaar 1910, op initiatief van de Amerikaanse Sonora Smart Dodd. Sonora wilde haar vader eren voor zijn grote inzet in de Amerikaanse Burgeroorlog. Al eerder waren er pogingen gedaan om Vaderdag in het leven te roepen, maar dezen waren zonder succes. Op 19 juni 1910 lukte het Dodd dus wel en sindsdien verwennen we onze vader op elke derde zondag van juni. Vaderdag werd in Nederland trouwens pas in 1937 ingevoerd…Foto FoH2014

FotoOpHout.nl

Oké, over tot de orde van de (Vader)dag. Het is namelijk tijd om een leuk en origineel cadeau uit te zoeken voor Vaderdag. Met de mooie producten van FotoOpHout.nl wordt dit een stuk gemakkelijker. FotoOpHout.nl biedt verschillende fotoproducten aan, die bedrukt kunnen worden met een prachtige foto van jou en jouw vader. Zo kun je natuurlijk kiezen voor het altijd in de smaak vallende hout, maar ook voor bijvoorbeeld een foto op canvas, aluminium of een origineel fotoblok.

20% korting!

Alle mogelijkheden hebben een stoere uitstraling, wat perfect past bij jouw vader. Daarnaast krijg je bij FotoOpHout.nl nu ook nog eens 20% korting op jouw Vaderdagcadeau met de code VD16! Zo heb je dus een erg leuk cadeau voor een hele gunstige prijs.

Op tijd voor Vaderdag

Een bijkomend voordeel van FotoOpHout.nl is dat je tot op het laatste moment kunt bestellen. Bestel je voor 17 juni? Dan heb je hem alsnog voor Vaderdag in huis. Al met al, het leukste Vaderdagcadeau vind je dit jaar bij FotoOpHout.nl!

Een Foto op Hout bestellen?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar fotoophout.nl of Klik hier voor de top 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *