Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Wanddecoratie voor de dierenliefhebbers en wereldreizigers!

19 december 2016 door

Wanddecoratie voor de dierenliefhebbers en wereldreizigers! Wil jij eens iets heel anders aan de muur?Dat kan, bij Wereldkaarten.nl en ArtyAnimals.nl.Wanneer je een keer geen foto aan de muur wilt hangen, zijn deze twee websites écht de uitkomst.Je hebt bij deze webshops namelijk de keuze uit kant-en-klare afbeeldingen, die je binnen één druk op de knop kunt laten afdrukken op veel verschillende materialen.Erg leuk!

ArtyAnimals.nl en Wereldkaarten.nl

header-krasse-koppenSinds dit jaar zijn we weer twee pareltjes rijker op het gebied van fotoproducten.In de lente van dit jaar zijn de webshops ArtyAnimals.nl en Wereldkaarten.nl, onderdeel van de FotoCadeau-groep, namelijk de lucht in gegaan.

Geweldige foto’s die je nergens anders vindt

Krasse koppen afdrukken op houtBeide websites slaan een hele nieuwe weg in en bieden een volkomen nieuw, uniek fotoproduct aan.Wat erg bijzonder is aan de websites, is dat je niet meer zelf een foto in hoeft te sturen.Waar je voorheen een eigen foto uit moest kiezen en deze moest uploaden, staan de afbeeldingen nu helemaal voor je klaar. Alle afbeeldingen zijn op een professionele en stijlvolle manier bewerkt, waardoor het erg veel kwaliteit uitstraalt.De webshops proberen het bestellen van een wanddecoratie zo voor iedereen toegankelijk te maken, omdat men nu ook een wanddecoratie zonder geschikte foto kan bestellen.

50 verschillende dieren of wereldkaarten!

Bij ArtyAnimals.nl heb je de keuze uit meer dan 50 verschillende dieren, die je af kunt laten drukken op één van de vijf verschillende materialen: hout, canvas, glas, aluminium en een poster.De afbeeldingen zijn ondergebracht in drie categorieën:
  • Kleine vriendjes
  • Krasse koppen, en
  • Brave beesten
Er is voor ieder wat wils.home_vintage-wereldkaartenBij Wereldkaarten.nl kun je kiezen uit meer dan 50 verschillende wereldkaarten.Iedere wereldkaart heeft zijn eigen uitstraling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor historische wereldkaarten, kinderkaarten, trendy of gedetailleerde wereldkaarten.Ook de wereldkaarten zijn af te drukken op de vijf verschillende materialen.Genoeg keus voor ieder interieur, dus!De FotoCadeau-groepDe twee websites zijn onderdeel van de FotoCadeau-groep, waardoor het zusjes zijn van grote namen als CanvasCompany.nl, FotoOpHout.nl en FotoOpAluminium.nl. De groep streeft naar 100% kwaliteit, tevredenheid en klantvriendelijkheid.Je mag dus zeker wat verwachten van je wanddecoratie.Meer informatie over ArtyAnimals.nlMeer informatie over Wereldkaarten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *