Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Webprint Foto op Plexiglas Review TOP 5

18 augustus 2015 door

Webprint Foto op Plexiglas Review TOP 5 Wil je meer weten over de ervaringen (reviews) met een foto op plexiglas van Webprint?Lees dan vooral verder!In deze top 5 hebben we een overzicht gemaakt van mensen (klanten/bloggers) die een review hebben gemaakt zijn. In de titel hebben we het jaartal erbij gezet zodat je kan zien hoe actueel de review is.

1. Rinske's blog - plexiglas foto review - 2014

Review webprint foto op plexiglas rinske

Rinke heeft een foto op plexiglas van 20x20 cm besteld. In haar review vertelt ze weinig over de kwaliteit maar vooral over het bestelproces. Daar is ze in ieder geval erg tevreden over. Net als over het eindresultaat. Al zie ik zelf dat de foto niet van de beste kwaliteit is.

http://rinskesblog.blogspot.nl/2014/09/review-webprint.html

2. Itruelyme - je favoriete foto op plexiglas - 2014

Itruelyme - plexiglas foto review webprint

Kirsten heeft een foto van 30x40 cm besteld. Ze is erg tevreden over de kwaliteit en over de kleuren. "Ze komen echt tot leven", aldus Kirsten. Dit in tegenstelling tot wanneer je een foto op canvas zou laten afdrukken. Ook over de prijs is ze tevreden. In verhouding tot een canvas foto is het niet veel duurder. Meer weten? Klik dan even op de link hieronder.

http://www.itruelyme.nl/je-favorieten-foto-op-plexiglas-webprint-nl/

3. Fashiolista review online fotoservice Webprint - 2015

Itruelyme - plexiglas foto review webprint

Jia-né heeft een foto van haar eigen werk op plexiglas laten afdrukken (40x50 cm). Vooral de luxe uitstraling van het materiaal sprak haar aan. Met het eindresultaat is ze erg tevreden. De kleuren (ondanks dat het vooral wit is) zijn erg intens en vooral erg scherp geprint. Volledige reivew lezen? Klik even op de link hieronder.

https://fashiolistastoryblog.wordpress.com/2015/06/06/review-online-fotoservice-webprint-nl/

4. It's Wendy - Jouw foto op plexiglas - 2015

Wendy review foto op plexiglas

Wendy vertelt over haar ervaringen met Webprint. De tip die ze bij Webprint zelf vond was: "Er werd bijvoorbeeld aangeraden een foto te kiezen met veel kleurcontrasten of iets met diepte". Dat heeft ze dan ook gedaan. Ze vindt de kleuren van de foto erg mooi. Daarnaast is de kwaliteit van de foto zelf behouden. Een geslaagde foto dus.

http://www.itswendy.nl/2015/01/jouw-foto-op-plexiglas/

5. Anneliesje - 5 reden voor plexiglas - 2015

Webprint foto op plexiglas

Annelies moest echt worden overgehaald om een foto op plexiglas af te drukken. In dit blog geeft ze 5 reden waarom het best cool is. De redenen zijn: 1)Omdat het stiekem best mooier is dan canvas 2)Omdat de foto er haarscherp op staat 3)Geen gedoe met fotolijsten 4)Beschikbaar in 35 maten 5)Best duurzaam. Uiteindelijk is ze ook enorm tevreden over het resultaat! Meer lezen? Klik op de link hieronder.

http://www.anneliesje.nl/apps-en-websites/je-foto-op-plexiglas-5-redenen-waarom-dat-best-cool/

Zelf een foto op plexiglas bij Webprint?

Kijk dan snel voor kortingen in onze plexiglas top 5.Klik hier voor meer informatie of ga direct naar Webprint Ga naar Webprint.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *