Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

5 Vakantie foto’s die een Woodprint waard zijn

31 juli 2015 door

5 Vakantie foto’s die een Woodprint waard zijn Vakantiefoto's die een woodprint waard zijn Vakantie! Heerlijk. Genieten.Heel veel foto’s maken, uiteraard.Op het strand met de voetjes in het zand, saampjes onder een palmboom of bij de Eifeltoren.En.. delen op Facebook, Instagram en alle andere social media.Opeens ben je weer terug op het werk. De vakantie lijkt zo lang geleden.Tenzij…Jij jouw favoriete vakantiefoto ophangt in de woonkamer of in je tuin. En waarom dan niet de laatste trend op het gebied van foto afdrukken?Print je mooiste foto op hout. Maar welke van de 300 foto’s?

1. Voetjes in het zand

De voetjes in het zand foto. Heerlijk cliché, maar geeft ook een ultiem vakantiegevoel. Precies de reden waar je een kamer mee opfleurt. Of de originele variatie van de slippers op het strand. Of in hetzelfde genre de -zon, zee, strand en palmboom- foto. Terug dromen naar het paradijs op aarde. Dat doe je automatisch als je naar die foto op hout kijkt.

2. Saampjes

1e keer op vakantie met je vriendje? Als gezinnetje? Of ben je met de vriendengroep? Dat worden nostalgische herinneringen. Blijft leuk om terug te zwijmelen naar alle dingen die jullie samen gezien en meegemaakt hebben. Let op: bij groepfoto’s goed rekening houden met de ogen en monden i.c.m. de kieren van de hout planken.

Zelf een vakantiefoto op hout bij Woodprint?

Ga direct naar Woodprint en bestel je mooiste foto! Ga naar Woodprint

3. Speciaal moment

Is er op vakantie iets ongelofelijks gebeurd, totaal onverwachts of een prachtig moment vastgelegd op foto? Heb je daar ook nog een foto van? Dat is een no-brainer, natuurlijk op een Woodprint! In de besteltool van Woodprint, kan je daar ook een tekst bijzetten. Lettertype uitkiezen en verschillende filters selecteren. Magisch. Punt.Vakantie foto speciaal Woodprint

4. Iconisch

Heb jij prachtige culturele bezienswaardigheden vastgelegd op de gevoelige plaat? Met een spectaculaire invalshoek, prachtig licht of ‘by night’. Een tip van Woodprint: de uitsnede van een foto is hierbij enorm belangrijk. Een juiste positionering geeft meer impact. Niet alles op een foto moet ook op het hout worden geprint. Echt waar. Impact!

5. Collage van de vakantie

Waarom eigenlijk 1 foto kiezen, als je hele vakantie één groot avontuur was? Vertel het verhaal van jouw vakantie met een paar foto’s op hout. In de Woodprint ontwerptool kan je eenvoudig meerdere foto’s uploaden. Leuk positioneren op het hout. Eventueel een leuke tekst of quote erbij. Klaar is kees!Fotocollage op hout

Zelf een vakantiefoto op hout bij Woodprint?

Ga direct naar Woodprint en bestel je mooiste foto! Ga naar Woodprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *