Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Alles over een foto op ayoushout

18 oktober 2017 door

Alles over een foto op ayoushout Door je meest dierbare of mooie foto op ayoushout af te drukken creëer je een unieke, persoonlijke decoratie voor in huis die sfeer en gezelligheid in huis zal brengen. Ben je op zoek naar een natuurlijke en persoonlijke wanddecoratie die binnen én buiten opgehangen kan worden? Dan is een foto op ayoushout wat voor jou! We leggen je hier uit wat ayoushout precies is en waar je het kan bestellen…

Wat is ayoushout?

Ayoushout, ook wel abachi of triplochiton scleroxylon genoemd, is een loofhoutsoort. De herkomst van ayoushout ligt in Afrika. Het hout komt onder andere uit Kameroen, Nigeria, Ivoorkust en Ghana. Het hout is witachtig, crèmegeel tot goudgeel nakleurend, wanneer het wordt blootgesteld aan licht. Doordat ayoushout vrijwel geen noesten en nerven bevat, mooi glad is en vrijwel geen structuur heeft, is ayoushout een perfect materiaal om foto's op te printen. De details van de foto's worden op deze houtsoort perfect zichtbaar.

Eigenschappen foto op ayoushout

  • Het is een gladde en harde houtsoort
  • Ayoushout kan veel vocht opnemen maar werkt bijna niet, hierdoor is het hout niet gevoelig voor kromtrekken.
  • Splintert niet
  • Het hout bevat weinig nerven en noesten
  • Witachtige tot crèmegele kleur
  • Pure kleuren uit de foto komen perfect tot hun recht

Zelf een Foto op Hout?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpHout.nl of Klik hier voor de top 5

Foto op Ayoushout Whitewash

Doordat het resultaat van een foto op ayoushout erg glad en strak is, is het resultaat van een foto op ayoushout zonder whitewash ook heel mooi, maar wanneer je toch kiest voor een whitewash behandeling wordt het resultaat van je foto nog helderder. Bij een whitewash behandeling wordt er eerst een witte laag op de houtprint aangebracht en pas daarna wordt de foto geprint.

Foto op Ayoushout buiten ophangen?

Ayoushout heeft als eigenschap dat het niet kromtrekt bij temperatuurverschillen. Het hout kan namelijk veel vocht opnemen en werkt bijna niet. Daardoor is deze houtsoort zeer geschikt voor buiten. Je foto kan wel jarenlang goed blijven als je deze buiten onder een afdakje hangt, wanneer je deze niet direct blootstelt aan alle weersinvloeden. Je kunt jouw foto dus met een gerust hart zowel binnen als buiten ophangen!

Foto op Ayoushout bestellen

Een foto op ayoushout kun je bij verschillende aanbieders bestellen. De aanbieders die wij aanbevelen zijn: Benieuwd naar de laatste aanbiedingen en kortingscodes voor een foto op ayoushout? Bekijk onze foto op hout top 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *