Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Alles over een foto op steigerhout

5 oktober 2017 door

Alles over een foto op steigerhout Ben je op zoek naar wanddecoratie met een stoere, ruige uitstraling. Ga dan voor een foto op steigerhout.  Een foto op hout is een van de meest populaire wanddecoraties van dit moment. Door je meest mooie of favoriete foto op steigerhout af te drukken creëer je een unieke, persoonlijke decoratie voor in huis die sfeer en gezelligheid in huis zal brengen. Op de websites van verschillende aanbieders kan je nu een foto op steigerhout zelf maken. Lees hier alles over een foto op steigerhout.

Wat is een foto op steigerhout?

Steigerhout is de meest stoere houtsoort die er is en is dus erg geschikt voor mensen met een eigentijds, industrieel of landelijk interieur en voor degenen die opzoek zijn naar een stoere, ruige uitstraling. De kieren tussen de planken zijn zichtbaar.Eigenschappen van een foto op steigerhout:
  • Grove structuur
  • Authentieke uitstraling van de foto
  • Redelijk zwaar, door de dikke steigerplanken
  • Splintervrij
  • Kleuren worden donkerder
Wanneer je een foto op steigerhout afdrukt, krijgt de foto een ouderwetse uitstraling. Hierdoor lijkt het lijkt alsof de foto al jaren op het hout is geprint en dat geeft de foto een unieke uitstraling. Deze unieke uitstraling komt mede doordat de kleuren op het steigerhout donkerder worden en de inkt dieper in het hout trekt. De structuur van het hout is ook veel beter zichtbaar dan bij andere houtsoorten. Dit is iets waar je van moet houden.foto op steigerhout bestellen

Foto op steigerhout Whitewash

Wanneer de grove uitstraling van steigerhout je niet zo aanspreekt kun je kiezen voor een whitewash behandeling. Zonder whitewash komt de structuur van het steigerhout erg duidelijk door de foto heen en komt er een soort waas over je foto heen. Wanneer je een foto met een whitewash behandeling neemt, wordt er voordat de foto op steigerhout wordt geprint, een laagje witte verf onder de foto aangebracht. Wanneer je een foto met een gezicht wilt afdrukken, raden wij het zeker aan om de whitewash behandeling te nemen. Op deze manier komen de gezichten veel mooier uit. De voordelen van een whitewash behandeling:
  • De zichtbaarheid van de houtkorrels wordt verminderd
  • De kleuren worden feller
  • De foto is niet meer vergrijsd, maar de houtstructuur is nog steeds goed zictbaar - inclusief noesten.

Je eigen Foto op Hout?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpHout.nl of Klik hier voor de top 5

Foto op steigerhout voor buiten

Wanneer je graag je tuin, veranda, terras of balkon op wilt vrolijken, is een foto op stijgerhout een leuke optie! Doordat steigerhout een natuurlijk product is, is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Verschil tussen een foto op vurenhout en steigerhout

Benieuwd naar wat nu precies het verschil is tussen een foto op vurenhout en een foto op steigerhout? Bekijk het in deze video! Je ziet dan ook meteen het effect van een foto op steigerhout.

Foto op steigerhout goedkoop bestellen

Er zijn verschillende aanbieders voor een foto op steigerhout die wij aanbevelen: Wanneer je op zoek bent naar een foto op steigerhout aanbieding, kijk dan vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *