Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Babyfoto op hout

11 januari 2018 door

Babyfoto op hout De geboorte van een kindje is een heel speciaal moment. Of het nu je eerste, tweede of je kleinkind is, het blijft elke keer weer een unieke gebeurtenis.

Vereeuwig deze gebeurtenis met een foto op hout!

Met een foto kun je deze gebeurtenis voor altijd bewaren en wanneer je deze foto afdrukt op hout kun je deze ook nog eens op een heel unieke en bijzondere manier bewaren! Een foto op hout van je baby is daarnaast niet alleen leuk voor je eigen herinneringen, maar kan ook heel goed als een leuk en persoonlijk cadeau dienen voor opa en oma! Ook is het een super origineel cadeau voor ouders van een pasgeboren kindje.

Je eigen Babyfoto op Hout?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

Collage met babyfoto's

Kun je niet kiezen welke babyfoto je wilt afdrukken op hout? Maak dan een collage met babyfoto's! Op deze manier heb je alle mooie foto's verzameld op één wanddecoratie. Creatief, uniek én stijlvol.Fotocollage babyfoto op hout

Waarom je babyfoto op hout?

Er zijn tegenwoordig veel mooie manieren om je babyfoto af te laten drukken, maar hout is wel een van de meest originele manieren! Een babyfoto op hout krijgt namelijk een natuurlijke uitstraling door de houtstructuur van de ondergrond. Je kunt natuurlijk ook voor een whitewash behandeling kiezen, dan worden de kleuren in de foto bijzonder kleurecht afgedrukt! Bij de meeste aanbieders van een foto op hout kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, bijvoorbeeld vurenhout, ayoushout of multiplex. Deze houtsoorten zijn zowel geschikt voor jongens als meisjes en zijn geschikt voor ieder interieur!Voordelen babyfoto op hout:
  • Orginele manier van foto afdrukken;
  • Geniet nog jarenlang van deze herinnering;
  • Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten;
  • Je kunt kiezen uit horizontale of verticale houtplanken;
  • één foto of een collage op hout is mogelijk;
  • Heel leuk om als cadeautje weg te geven!
babyfoto op hout

Babyfoto op hout bestellen

Heb je een mooie foto van je eigen baby, wil je een foto van de baby van een vriend(in) af laten drukken als cadeau of wil je opa en/of oma blij maken met een mooi aandenken? Er zijn verschillende aanbieders voor een foto op hout. Kijk vooral even in onze foto op hout top 5 voor de laatste kortingscodes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *