Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

De leukste cadeautip voor sinterklaas

18 november 2017 door

De leukste cadeautip voor sinterklaas Jaa! Sinterklaas is weer in het land en op 5 december is het pakjesavond. Een avond die voor zowel voor de kids als voor de ouders garant staat aan gezelligheid.  Maar wat is het uitzoeken van de cadeautjes toch altijd een lastige opgave. Daarom hebben wij hier de leukste cadeautip voor sinterklaas..

Geef een persoonlijke Foto op Dibond cadeau!

Aan die ene dierbare foto met je geliefde of die vrolijke vakantiefoto met je kinderen zitten allerlei mooie herinneringen. Daar wil je natuurlijk zo vaak mogelijk aan terugdenken. Geef deze mooie herinneringen cadeau en verras je gezin, vrienden of familie (of jezelf naturlijk ;)) deze sinterklaas daarom met een persoonlijk cadeau! Een foto op dibond is een unieke, moderne en stoere manier om foto's af te drukken. Naast dat het een leuk cadeau is, staat het ook nog onwijs leuk in ieder interieur!

Ontvang 25% Sinterklaaskorting bij Photogifts.nl

Wanneer je jouw foto op dibond bestelt bij Photogifts.nl ontvang je nu 25% korting op je bestelling. Gebruik de code: vergelijkcanvas.Foto op dibond photogifts

Wat is een Foto op Dibond?

Een foto op dibond klinkt je misschien niet meteen bekend in de oren. Toch is het een populaire vorm van muurdecoratie. Een foto op dibond wordt ook wel een foto op aluminium genoemd. Met aluminium als materiaal om foto's op af te drukken, geeft dat een bijzonder effect aan de foto en daarnaast presenteer je deze in een strak design, je hebt geen fotolijst meer nodig!

Details van een Foto op Dibond

Door de helder witte toplaag en Fine Art printtechniek wordt jouw foto zeer realistisch geprint met krachtige, levensechte kleuren. De combinatie van de gladde ondergrond en de matte print creëert een contrast tussen de lichte en gekleurde delen die jouw foto foto extra bijzonder maakt!
 • Minimale formaat: Het minimale formaat van een Foto op Dibond is 20x20 centimeter
 • Maximale formaat: Het maximale formaat van een Foto op Dibond is maar liefst 300x150 centimeter.
 • Dikte dibond: De dikte van de foto op dibond is 3 milimeter.
Je kunt bij Photogifts zelfs de vorm bepalen waarin jij wilt dat jouw foto gefreezd wordt. Op deze manier maak je jouw cadeautje nóg specialer.Details Dibond

Wat zijn de voordelen van een Foto op Dibond?

 • Scherpe prints: Vooral wit aluminium wordt vaak in musea gebruikt om foto's te presenteren. Dit komt doodat de toplaag zo glad is dat foto;s daar perfect en scherp op geprint kunnen worden.
 • Realistische kleuren: De inkt trekt niet in het materiaal.
 • Unieke uitstraling: De toplaag van het aluminium spiegelt waardoor de foto er, afhakelijk van de lichtinval en de kijkhoek, anders uitziet. Dit zorgt elke keer weer voor een uniek effect.
 • Weinig spiegeling: De spiegeling van aluminium is veel minder dan bij een foto op glas
 • Geschikt voor buiten: Naast dat je een foto op dibond binnen kunt ophangen, kun je hem ook buiten ophangen!
Foto op Dibond Photogifts

Review - Foto op Dibond van Photogifts.nl

Benieuwd naar hoe een foto op dibond van Photogifts er uit ziet en ben je benieuwd naar onze ervaring met Photogifts? Lees dan onze Photogifts review over foto op aluminium. Geen zin om te lezen? We hebben er ook een video over gemaakt!

Photogifts als beste keus genomineerd door Vergelijk Canvas

Photogifts beste keusPhotogifts.nl is door Vergelijk Canvas genomineerd tot de beste keus. Waarom dan? Photogifts biedt..
 • Levering binnen drie tot vijf werkdagen
 • Een uniek 9-kleurenproces voor prachtige prints
 • Maatwerk tot op de centimeter nauwkeurig
 • Altijd interessante kortingen
Je ontvangt nu dan ook bij Photogifts.nl 25% KORTING op jouw wanddecoratie. Gebruik de code: vergelijkcanvasGeïnspireerd geraakt door deze leuke cadeautip? Maak sinterklaas persoonlijk en geef een foto op dibond cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *