Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

De mooiste plekken voor een vakantiefoto #2

11 augustus 2017 door

De mooiste plekken voor een vakantiefoto #2 Wil je wel op vakantie maar heb je nog niet geboekt? Of ben je juist aan het wachten tot iedereen weer terug is van vakantie en ga je dan in het naseizoen? Maar waar ga je dan heen?Elke week vragen wij een aantal reisbloggers wat hun mooiste reisbestemming is geweest en wat de mooiste vakantiefoto is die zij hier hebben gemaakt. Een mooie vakantiefoto is natuurlijk een herinnering die voor altijd blijft. Vooral wanneer je bijvoorbeeld je mooiste foto op hout laat afdrukken en deze ophangt aan de muur. Deze week weer 5 betoverende vakantiebestemmingen, op aanraden van reisbloggers, die zeker een vakantiefoto waardig zijn! Lees ook deel 1 voor nog meer prachtige bestemmingen.

Krabi, Thailand

krabi, thailand, vakantiebestemming, vakantiefoto Wuivende palmbomen, groen beklede rotsen en een helder blauwe zee, dit stukje tropisch paradijs bestaat echt! Krabi is een relatief kleine provincie gelegen aan de Andaman Zee. Ao Nang is het mooiste, en populairste, strand van Krabi. Vanaf Ao Nang kun je de boot pakken naar een paar van de schitterende eilanden in de Andaman Zee, waaronder de Koh Phi Phi Eilanden. Een stukje hemel op aarde die zeker mooie vakantiefoto waardig is!

''Een tropisch plekje waar ik zo verliefd op ben geworden. Hier wil je gewoon een keer de tropische droom beleven'' - Soetkees

Zelf je Vakantiefoto op Glas bij FotoOpGlas.nl?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpGlas.nl of Klik hier voor de top 5

Burning Man, Nevada, Verenigde Staten

burning man, nevada, usa, vakantiebestemming, vakantiefotoBurning Man is een evenement dat jaarlijks wordt gehouden in de Black Rock Desert in Nevada, Verenigde Staten. Het festival begint op de laatste maandag van augustus en eindigt op de eerste maandag van september, de Amerikaanse Dag van de Arbeid. Kunst, samenhorigheid en muziek komen er samen op een plek waar verder niets leeft. Burning Man is vernoemd naar het feit dat het evenement altijd wordt afgesloten met het verbranden van de 'Wicker Man'.

''Je camera ziet er verschrikkelijk van af maar de beelden die je er kan nemen zijn ongelofelijk. Zeker als er net een stofstorm opkomt''. - Tjoolaard

Laguna Colorada, Potosí, Bolivialaguna colorada, bolivia, vakantiefoto, reisbestemming

Het Potosí Department van Bolivia is surrealistisch. Dit is het gebied waar je onder meer de enorme Salar de Uyuni zult vinden. Naast deze grote zoutvlakte zijn er vulkanen, lagunes en de meest fantastische landschappen te zien. Met name de Laguna Colorada lijkt wel een schilderij. Het rode water met de witte eilanden, de blauwe hemel met de witte wolken, de vulkanen en bergen en de flamingo's in het water zorgen voor een surrealistisch en fantastisch beeld. Meer weten over Bolivia? Lees het reisverslag van Danny van der Meijden over zijn reis naar Bolivia.

''Het overtreft alle verwachtingen wanneer je deze plek met eigen ogen kunt zien''. - Reizen & Reistips

Kruger National Park, Zuid-Afrika

kruger, zuidafrika, roadtrip, vakantiebestemming, vakantiefoto Het Kruger National Park is het bekendste, omvangrijkste en meest bezochten wildpark van Zuid-Afrika. De kans is groot dat je hier de ‘Big Five’ tegenkomt! Onder de Big Five vallen; de leeuw, de buffel, de luipaard, neushoorn en de olifant. Er leven, naast de Big Five, ook nog veel andere diersoorten, zoals onder andere de giraffe, de zebra, nijlpaarden en bavianen. Ruud en Marlon hebben zelf oog in oog mogen staan met het wildlife in Kruger. Dit levert prachtige foto's op!

''Op het terras van onze accomodatie zaten we steeds, gewapend met camera en verrekijker, te wachten op de volgende bezoekers. Van alles passeerde de revue, van gazelles tot zebra’s en bavianen tot olifanten''. - Roadtrip.nl

Chinese Muur, Peking, China

chinese muur, china, vakantiebestemming, vakantiefoto, reizenAls er een bezienswaardigheid in China is die tot de verbeelding spreekt dan is het wel de Chinese Muur. Iedereen heeft wel eens gehoord van de meer dan 6000 kilometer lange muur. Het doel van de muur was het voorkomen dat nomadische stammen het Chinese keizerrijk binnen zouden vallen.

''Wat een sublieme ervaring om dit wereldwonder met eigen ogen te mogen aanschouwen''. - Roadtrip.nl

Zelf je Vakantiefoto op Glas bij FotoOpGlas.nl?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpGlas.nl of Klik hier voor de top 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *