Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

De mooiste plekken voor een vakantiefoto #1

1 augustus 2017 door

De mooiste plekken voor een vakantiefoto #1 Heb je nog geen vakantie geboekt maar je wilt wel weg? Of zit je juist te wachten tot iedereen weer terug is van vakantie en sla je dan je slag in het naseizoen? Waar ga je dan heen?We hebben een aantal reisbloggers gevraagd wat hun mooiste reisbestemming is geweest en wat de mooiste vakantiefoto is die zij hier hebben gemaakt. Want een mooie vakantiefoto is natuurlijk een herinnering die altijd blijft. Vooral wanneer je je mooiste foto op canvas laat afdrukken en deze ophangt aan de muur. Komende weken lichten wij elke week 5 betoverende vakantiebestemmingen uit die zeker een vakantiefoto waardig zijn! Benieuwd naar nog meer plekken? Lees dan ook deel 2, deel 3 en deel 4.

Manuel Antonio National Park, Costa Rica

vakantiefoto, manuel antonio, costa rica, vakantieRuud en Marlon van Roadtrip.nl hebben een rondreis gemaakt door Costa Rica en hebben daarbij een bezoek gebracht aan Manuel Antonio National Park. Een klein maar o-zo mooi park aan de westkust van Costa Rica. Het park ligt bij het gelijknamige plaatsje, wat weinig meer voorstelt dan een paar gezellige café’s en restaurantjes, en natuurlijk de onvermijdelijke souvenirwinkeltjes. Het is hier dus echt op en top toeristisch.

''Met al het wildlife in de omgeving en de jungle die tot aan zee doorloopt, behoorde dit tot een van de mooiste stranden die we ooit hebben mogen bezoeken'' - Roadtrip.nl

Je kunt het hele verhaal van Ruud en Marlon over hun bezoek aan Manuel Antonio National Park lezen op hun blog Roadtrip.nl

Zelf je Vakantiefoto op Canvas bij Albelli?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Albelli.nl of Klik hier voor de top 5

Zion National Park, Utah, Verenigde Staten

zion national park, verenigde staten, vakantiefoto, reisbestemmingEen rondreis door de Verenigde Staten, wie droomt daar nou niet van? Er zijn zo veel indrukwekkende steden en daarnaast is de natuur ook nog eens enorm overweldigend. Daisy van de blog Soetkees heeft deze rondreis gemaakt en heeft het Amerika virus helemaal te pakken. Een van haar stops tijdens deze rondreis was Zion. Zion National Park is een natuurreservaat in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Utah.Zion staat vooral bekend om haar canyons, droge woestijnachtige gebieden, groene bomen, hoge uitzichtpunten en diepe dalen. De donkere bizons vallen op al grazend door de gele heidevelden. Zeker een aanrader!

'Zion is in één woord schitterend, gewoon rondwandelen door Zion is een ware Traktatie' - Soetkees.nl

Geirangerfjord, Noorwegen

geirangerfjord, noorwegen, vakantiefoto, reisbestemmingReisblogger Niel van Herck van de blog Tjolaard heeft Noorwegen uitgekozen als één van zijn meest mooie reisbestemmigen. Het landschap dat je op de foto ziet is de Geirangerfjord. Deze diepblauwe fjord is een werelderfgoed omgeven door majestieke bergen, bedekt met eeuwige sneeuw, woeste watervallen en weelderinge groene bossen...Van alle landen die Niel gezien heeft, vond hij Noorwegen het meest indrukwekkend qua natuur. En dat is niet voor niets! Als natuurliefhebber die graag actief bezig is, is de Geirangerfjord een ultieme reisbestemming. Je kunt wandelen in een schitterende omgeving, je kunt de fjorden ervaren vanuit een van de vele rondvaarboten, ga vissen, fietsen, raften, en zelfs kayakken.

''Als je daar in je bootje door het water glijdt, dan voel je je echt een nietig wezentje''. - Tjolaard

Cameron Highlands, Maleisië

cameron highlands, maleisie, vakantiefoto, reisbestemmingRuud en Marlon van Roadtrip.nl hebben ook Maleisië als een van hun mooiste reisbestemmingen bekroond. Op bovenstaande foto kun je de Cameron Highlands bewonderen...
Cameron Highlands is een schitterend mooi hoogland dat 150 kilometer ten noorden van Kuala Lumpur ligt. Cameron Highlands staat bekend om zijn uitgestrekte theeplantages, en die vormen samen een bijzonder mooi landschap vol met groene heuvels. Vanwege de hoge ligging is het er koeler dan in de rest van Maleisië. Geniet van wandelingen, typisch Engelse scones en prachtige uitzichten over theeplantages.

''Tijdens een reis door Maleisië mag je de Cameron Highlands absoluut niet overslaan!'' - Roadtrip.nl

 Rovaniemi, Lapland

rovaniemi, lapland, vakantiefoto, reisbestemmingAls je aan Lapland denkt, denk je meteen aan wit besneeuwde landschappen, uitgestrekte bossen, bergen, ijzige kou, rendieren en husky's. Daisy van Soetkees is hier geweest en kan je vertellen dat dit klopt als een bus! Zij heeft dan ook bovenstaande foto gemaakt tijdens een huskytocht... Prachtig!Lapland is zeker tijdens de wintermaanden een magische plek vol winterse avonturen. Rovaniemi is de zogenaamde Finse hoofdstad van Lapland. Rovainiemi ligt vlakbij de poolcirkel. Je kan hier zelfs de cirkel oversteken! De rust, ruimte en de natuur zijn overweldigend mooi.

''Het is een unieke belevenis om met -23 graden een huskytocht door het winterse landschap te maken''. - Soetkees

 

Zelf je Vakantiefoto op Canvas bij Albelli?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Albelli.nl of Klik hier voor de top 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *