Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

De mooiste plekken voor een vakantiefoto #4

24 augustus 2017 door

De mooiste plekken voor een vakantiefoto #4 Iedere week vragen wij een aantal reisbloggers wat hun mooiste reisbestemming is geweest en wat de mooiste vakantiefoto is die zij hier hebben gemaakt. Een vakantiefoto is natuurlijk een herinnering die voor altijd blijft, vooral wanneer je de mooiste foto op hout laat afdrukken en een plekje geeft aan de muur.Last but not least: weer 5 vakantiebestemmingen, op aanraden van reisbloggers, die een mooie vakantiefoto waardig zijn! Ben je benieuwd naar meer mooie plekken? Lees dan ook deel 1, deel 2 en deel 3.

Yaeyama Eilanden, Okinawa, Japan

japan, yaeyama islands, okinawa, reisbestemmingBij een bezoek aan Japan denk je misschien gelijk aan Tokyo of Kyoto, maar voor de kust van Taiwan liggen de indrukwekkende Yaeyama eilanden, die onderdeel van Okinawa uitmaken. Hier heerst een geheel eigen eiland-cultuur met unieke gebruiken, taal, eten en natuur.Sla bijvoorbeeld zeker niet een duik- of snorkeltocht rondom Iriomote eiland over. Zo kun je Barass eiland ontdekken: een compleet uit koraal opgestrokken stukje paradijs. Nienke Krook van de blog TheTravelTester is zelf ook gaan snorkelen. Benieuwd naar haar ervaring? Lees het op TheTravelTester.com. 

Zelf je Vakantiefoto op Hout?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpHout.nl of Klik hier voor de top 5

 Tower Bridge, Londen, Engeland

Sinds 2013 woont Nienke Krook in Londen en ze kan dan ook iedereen aanraden een bezoekje aan de stad te brengen. Er zijn genoeg fotogenieke plekken om vast te leggen, van de Tower Bridge tot de Big Ben. Maar vergeet ook zeker niet om in de buurt van Londen een bezoek aan het prachtige Oxford, Cambridge, Brighton, Stratford-upon-Avon of Canterbury te brengen! Wil jij ook Londen gaan ontdekken, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Nienke helpt je een stuk op weg met haar blog TheLondonTester.com

10 dagen zeilen op de Atlantische Oceaan

atlantische oceaan, zeilen, kaapverdie, zee, reisbestemmingTelkens als Marleen Hoftijzer deze foto tegenkomt, denkt ze weer terug aan haar landbenen. Geen zeebenen, maar landbenen. ''Na tien dagen zeilen zette ik eindelijk weer voet aan wal en dat was zo’n vreemd gevoel! Alsof ik dronken over de kade liep. We moesten met een klein motorbootje van het grote zeilschip naar de haven van Mindelo (Kaapverdië). Tijdens dit ‘gouden uurtje’ schoot ik nog deze foto.'' Tip: hou altijd je camera bij de hand.

Zelf je Vakantiefoto op Hout?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpHout.nl of Klik hier voor de top 5

Noorderlicht in het Finse Lapland

noorderlicht, lapland, finland, reisbestemming, vakantiefotoDeze foto maakte Marleen Hoftijzer vijf minuten nadat ze was gearriveerd. Prachtig! Tijdens de autorit vanaf het vliegveld naar de accommodatie zag ze het magische Noorderlicht al opkomen.''Het was maar goed dat ik direct wodka in mijn handen kreeg gedrukt, want er was geen tijd om te acclimatiseren. Ongeveer één keer in de week is het Noorderlicht goed te zien, dus de hele nacht bleef ik buiten om te fotograferen. Mijn reden voor deze reis was om te beslissen of ik reisgids wilde worden. De organisatie nam mij mee tijdens sneeuwscooter tours, husky honden races en het ijsvissen. Na deze geweldige ervaringen besloot ik om elk voorjaar twee groepen begeleiden''.

Seljalandsfoss, IJsland

ijsland, reisbestemming, vakantiefoto, mooie plekEindeloze uitgestorven wegen, ruige natuur, kleine dorpjes met gekleurde huizen, geisers en pruttelende pools. Dit alles opgefleurd met honderden watervallen. IJsland is een heus paradijs voor natuurliefhebbers! De Seljalandsfoss in het zuiden van het land verrast je met haar kracht. Het is magisch om achter de enorme watermassa te staan. Meer weten over IJsland? Dit kun je lezen op de blog van Marcella Molenaar 

Nog lang niet genoeg mooie plekken gezien?

Marleen Hoftijzer zal dit jaar een wereldreis gaan maken waarbij ze een jaar lang alleen bij locals zal gaan overnachten. Wil je op de hoogte blijven van de mooie (niet toeristische!) plekken die Marleen gaat bezoeken? Hou haar website dan goed in de gaten. Er zullen zeker plekken tussen zitten die een mooie vakantiefoto waardig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *