Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Een blik achter de schermen bij CanvasCompany

12 augustus 2014 door

Een blik achter de schermen bij CanvasCompany In juli zijn we op bedrijfsbezoek gegaan bij CanvasCompany, dé canvas leverancier uit het noorden. Vergelijk Canvas werkt al geruime tijd samen met CanvasCompany en we vonden het tijd om een keer te zien hoe het er achter de scherm aan toe gaat. In dit artikel kan je lezen wat we hebben gezien. Laat ons weten wat je ervan vindt door een reactie onderaan achter te laten!

Een warm welkom

Na een lange reis (Utrecht-Friesland, +/- 2,5 uur rijden) was ik eindelijk aangekomen in Kollum. Op een bedrijventerrein is direct duidelijk te zien waar CanvasCompany (moeder bedrijf van FotoOpHout, FotoOpGlas en FotoOpAluminium) zit. Er hangt namelijk een enorm spandoek op het pand. Direct bij binnenkomst zie je dat ze het pand leuk hebben ingericht met hun eigen producten. De eerste deur die je tegenkomt heeft namelijk direct een enorme deursticker van Pimp Je Deur. Ik had dit zelf nog nooit gezien, maar ik vond het wel gaaf. Ik dacht meteen: "Wat zou ik zelf op mijn deur willen? Een mooi strand, een foto van mijn vrouw en mezelf, of een leuke tekst op een achtergrond?". Achter deze deur zit direct de klantenservice. Als dat niet de klant centraal stellen is... Iedereen zei ook even gedag. Maar goed, ik wilde natuurlijk meer zien.

Leuke dames en harde werkers

Nadat ik even kort bij de klantenservice had gekeken, liepen we door naar de achterkant van het gebouw, naar de marketing afdeling. Nog even wachten dus voordat ik de canvassen en andere prints te zien kreeg. Maar dat was niet erg, want achterin waren in een kantoor drie leuke dames hard aan het werk. Je raadt het al, de marketingafdeling. De hele dag bezig met nieuwe acties en manieren om de canvassen, foto's op hout, glas en aluminium nog beter onder de aandacht te brengen. Daarna gingen we door naar de grote hal. Op de foto's is goed te zien hoeveel werkstation er zijn. Zo heb je een goed idee van hoeveel foto's daar verwerkt kunnen worden. Ik was er op een rustig moment, dus er waren maar een paar mensen aan het werk. Maar Iris (met haar had ik de afspraak) vertelde dat er op drukke tijden zeker 20 mensen alleen al bezig zijn om canvassen te spannen op houten frames. Ik denk dat je dan echt goed kan zien wat voor harde werkers het zijn. Oh, en natuurlijk stond er een enorme printer waar alles op werd geprint. Dat is best indrukwekkend om te zien. Daar zullen we op een later moment nog wel een keer wat over vertellen.

Leuke kantine (met dagelijks vers fruit)

Wat nog leuk is om te vertellen, is dat CanvasCompany haar medewerkers gezond houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat er elke dag vers fruit is voor de lunch. Ik was voor de lunch weg, maar anders had ik wel een appeltje meegenomen voor de dorst :)

Afsluitend

Hoe vond ik het nu over het geheel? Ik vond het erg interessant om te zien hoe de foto's worden geprint, uitgesneden en opgespannen. Je merkt dat ze trots zijn op hun eigen producten, want die hangen door het hele pand (op deuren, op de muur naast de trap, in de kantine). De productiehal is erg groot en ziet er georganiseerd en opgeruimd uit. De klantenservice begroette me vriendelijk, dus die zullen aan de telefoon ook vriendelijk overkomen. Al met al een geslaagd bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *