Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Albelli

Albelli canvas fotoEen canvas foto van Albelli is sinds 2014 al mogelijk. Al is het bedrijf beter bekend om de fotoalbums die al sinds 2010 meerdere prijzen hebben gewonnen. Met de foto’s op canvas zetten ze in op hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Zoals we van ze gewend zijn. Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op canvas van Albelli, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Over Albelli

Albelli is onderdeel van Albumprinter B.V., één van de grootste aanbieders van fotoalbums in Europa online. De productie van alle fotoproducten gebeurt in Den Haag. Waar ze al sinds 2003 er alles aan doen om goede foto’s af te drukken middels een efficiënt proces zodat ze de prijzen laag kunnen houden. Naast fotoalbums biedt het bedrijf tegenwoordig bijna alles aan op het gebied van foto afdrukken, van foto’s op hout tot telefoonhoesjes tot agenda’s.

Ervaringen / reviews Albelli’s foto op canvas

In de foto op canvas test 2015 hebben wij een canvas foto besteld. Onze ervaringen met deze wanddecoratie van Albelli waren erg positief. De foto was scherp geprint en het canvas zelf was netjes afgewerkt. De kleuren waren lichter dan van het origineel, maar niet storend. Binnenkort komt ook onze uitgebreide review online te staan. We zullen voor nu dus niet uitgebreid stilstaan bij de resultaten, maar we kunnen wel zeggen dat ze voor de prijs die ze vragen, prima kwaliteit leveren.

Website: www.albelli.nl

Prijzen