Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Foto op plexiglas panorama – Tips en Acties

14 september 2017 door

Foto op plexiglas panorama – Tips en Acties Een panoramafoto is al een lange tijd populair in woonkamers en kantoorgebouwen, en dat is niet voor niks! Een panoramafoto is op zichzelf al een echte blikvanger, maar door je panoramafoto af te laten drukken op plexiglas ben je al helemaal verzekerd van een bijzondere eyecatcher aan de wand! Vooral voor grote kale muren kan een foto op plexiglas panorama een geweldige invulling zijn.

Wat is een Foto op Plexiglas Panorama?

Een panoramafoto is een foto die veel in de breedte laat zien of die een volledig beeld in de rondte (360⁰) laat zien. De breedte is vaak veel groter dan de hoogte. Daarom wordt een panoramafoto ook wel een langgerekte foto genoemd. Het is eigenlijk een foto die uit meerdere foto’s bestaat. Door verschillende foto’s aan elkaar te plakken, lukt het om veel meer vast te leggen. Perfect voor vergezichten en prachtige landschappen...

Wat heb je nodig om een panoramafoto te maken?

Je kunt eigenlijk met iedere camera of telefoon een panoramafoto maken. Wanneer je het echt goed wilt doen, dan heb je een goede spiegelreflexcamera nodig met een goede groothoeklens of een tilt shift lens. Met een goede groothoeklens kom je heel ver omdat je dan in één keer veel op beeld kunt krijgen. Ideëen nodig voor een mooie foto? Bekijk 5 tips voor de mooiste foto's op glas.

Je eigen foto op glas?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar FotoOpGlas.nl of Klik hier voor de top 5

Panorama foto maken met iPhone

Tegenwoordig heeft bijna iedere iphone of android telefoon een speciale panoramastand. Met deze functie kun je bijvoorbeeld heel mooie natuur- of landschapfoto's makan. Als je naar de camera gaat, kun je kiezen uit verschillende functies. zo kan je een foto maken, een video maken en één van de opties is panorama. Houdt de start knop (het rondje in het midden) ingedrukt en vervolgens begint de camera te lopen. Je verplaatst vervolgens je telefoon in een vloeiende beweging vna links naar rechts en zo maakt de telefoon een panorama foto. Wanneer je een mooie panoramafoto hebt gemaakt kun je de foto op plexiglas panorama afdrukken!Bekijk hieronder hoe je een panoramafoto op je telefoon kunt maken:

Foto op Plexiglas Panorama ophangsysteem

Je foto op plexiglas panorama krijgt het mooiste resultaat als je deze ophangt met een speciaal ophangsysteem. Je kunt doorgaans kiezen uit twee verschillende systemen:
  • Ophangsysteem zijkant: Bij dit systeem worden er geen gaten in je foto geboord. Het systeem bevestig je aan de zijkant van de foto. Je foto komt hierbij een klein stukje van de muur te hangen.
  • Afstandhouders: Bij dit systeem worden er vier gaten in de foto geboord, in elke hoek één. Door middel van deze gaten kun je de afstandhouders bevestigen. De foto op plexiglas komt een stukje van de muur te hangen, wat zorgt voor meer diepte in de foto.
 

Fotocollage op Plexiglas

foto op plexiglas panorama, foto op glas collage, design, foto op glas, aanbieders foto op plexiglas panoramaHeb je ook zoveel mooie foto's en kun je niet kiezen welke je wilt laten afdrukken? Maak er een fotocollage van! Met een fotocollage op plexiglas kun je meerdere foto's eenvoudig bundelen. Bijvoorbeeld de mooiste foto's van een belangrijke gebeurtenis, zoals jullie trouwdag of foto's van jullie pasgeboren kindje. Met een fotocollage op glas vertel je je eigen verhaal. Webprint.nl is een van de aanbieders waarbij je heel eenvoudig een fotocollage kunt maken. Hoe maak je een fotocollage op plexiglas bij Webprint?
  1. Kies het gewenste formaat van de foto op plexiglas
  2. Kies een design
  3. Voeg foto's toe
  4. Personaliseer het eventueel met een bijpassende tekst.
 

Aanbieders Foto op Plexiglas Panorama

Waar kan je nu een foto op plexiglas panorama bestellen? De aanbieders voor een foto op plexiglas panorama die wij aanbevelen zijn:
  • FotoOpGlas.nl: FotoOpGlas staat bij ons op nummer 1 als beste keus in de top 5 aanbieders van foto op glas. Waarom? Je foto wordt haarscherp geprint en daarnaast krijgt je foto bijzonder heldere kleuren. Je kunt je foto laten afdukken op  5 mm en 10 mm dikte.
  • Webprint.nl: Webprint levert hoge kwaliteit fotos; de foto's hebben een hoogglansafwerking, heldere kleuren en een intense dieptewerking. Daarnaast kun je op de website zelf een design kiezen en personaliseren, erg leuk!
  • Fotogeschenk.nl: Fotogeschenk is de specialist in grootformaat foto's, dus ook in panoramafoto's. Bij Fotogeschenk kun je kiezen uit een foto met een witte deklaag of een transparante foto.
Ben je op zoek naar de beste aanbiedingen? Ga naar onze pagina voor de beste foto op glas aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *