Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotocollage op hout, hoe kan ik deze maken?

22 mei 2018 door

Fotocollage op hout, hoe kan ik deze maken? Een fotocollage op hout maken is tegenwoordig erg gemakkelijk. Er zijn meerdere aanbieders die op hun website de mogelijkheid bieden om een collage zelf te ontwerpen en thuis te laten bezorgen. Helaas hebben niet alle leveranciers de optie om deze op hout te laten afdrukken Wij laten je zien waar je een fotocollage op hout kunt bestellen. Maar eerst, wat is een fotocollage op hout?

Wat is een fotocollage op hout?

De geboorte van je kindje, jullie bruiloft, je verjaardag, die ene gezellige familiedag of die héérlijke vakantie van afgelopen zomer. Allemaal mooie momenten waar vaak veel mooie en betekenisvolle foto's gemaakt worden. Daar wil je nog jaren van kunnen genieten, toch?!Door een wanddecoratie te maken van je mooiste foto kun je iedere dag terugkijken naar dit mooie moment. Maar het kiezen van slechts één mooie foto kan zo lastig zijn.. waarom niet meerdere foto's in 1 wanddecoratie? Dat kan met een fotocollage op hout! Een fotocollage is creatie van al je favoriete foto’s die je op een bepaalde manier rangschikt. Wanneer je deze dan ook nog eens op hout laat afdrukken creëer je een unieke en creatieve wanddecoratie met ál je mooiste foto’sFotocollage op hout

Fotocollage op hout bij Timberprint

Een fotocollage op hout kun je eenvoudig maken bij Timberprint. Timberprint heeft het grootste assortiment houtsoorten van onze hout top 5. Van vurenhout tot bamboe, niets is te gek voor Timberprint. Daarbij maken ze gebruik van duurzaam hout (FSC gecertificeerd) met een hoogwaardige kwaliteit. FSC gecertificeerd houdt in dat de bossen goed worden beheerd en dat er niet lukraak bomen worden gekapt.

Hoe maak ik een fotocollage op hout?

Een fotocollage op hout kun je bij Timberprint eenvoudig zelf maken.
 1. Kies de houtsoort die je wilt.
 2. Kies het gewenste formaat van de foto afdruk.
 3. Maak de keuze voor horizontale- of verticale panelen.
 4. Selecteer alle foto's die je in de collage wilt plaatsen.
 5. Sleep alle foto's naar een plek en rangschik ze zoals jij dat wilt.
 6. Je kunt nog effecten zoals zwart-wit of sepia toevoegen.
 7. Je collage zou er dan bijvoorbeeld zo uit kunnen zien:
Timberprint fotocollage op hout8. Ben je tevreden? Klik op 'bestel' en bekijk het afdrukvoorbeeld. Die zal er dan ongeveer zo uit zien:fotocollage op hout timberprint9. Klopt alles? Top! Dan kun je nu je eigen fotocollage op hout bestellen!Ga zelf aan de slag: Bestel nu hier je eigen fotocollage op hout bij Timberprint.

Een fotocollage op hout goedkoop laten afdrukken

Als je de collage echt op hout wilt laten afdrukken, dan is Timberprint de perfecte optie. Maakt het niet perse uit of het op hout wordt afgedrukt, maar wil je wel je mooiste foto's in een digitale fotocollage hebben? Dan kun je Google Foto's gebruiken.Hoe maak je een fotocollage met Google Foto's?
 1. Ga naar 'Assistent'
 2. Klik op het icoontje 'Collage'
 3. Selecteer 2 tot 9 foto's uit je fotorol.
 4. Tadaa! Je hebt nu een digitale fotocollage.
 5. Je kunt de collage nu nog bewerken. Doe er een leuke filter overheen bijvoorbeeld!
Fotocollage op canvas maken

Op zoek naar een fotocollage op ander materiaal dan hout?

Ga naar:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *