Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Groot formaat canvas (170×300 cm) nu bij Fotogeschenk

1 augustus 2016 door

Groot formaat canvas (170×300 cm) nu bij Fotogeschenk Fotogeschenk is al jaren een begrip voor het drukken van een foto op canvas. Sinds eind september heeft Fotogeschenk hierin een nieuwe mijlpaal bereikt. Als een van de weinige aanbieders bieden ze namelijk de mogelijkheid om een foto groot formaat canvas te printen (en met groot bedoelen we ook écht groot!). Het is vanaf nu mogelijk om direct op de site een foto te laten drukken op een canvas van 170 x 300 cm, wauw!!! Wij hebben contact opgenomen met Fotogeschenk, omdat we hier graag wat meer over wilden weten.

Waarom biedt Fotogeschenk dit grote formaat canvas aan?

Wij bieden al een aantal maanden grootformaat aluminium wit (tot en met 200x400 cm), plexiglas(t/m 200x300 cm) en forex (t/m 200x300 cm). Dit zijn we gaan bieden vanwege vraag uit de markt, met name bij bedrijven, maar ook zeker bij een deel van de consumenten. Bij vragen over grootformaat verwijzen we dus naar deze producten.Desondanks blijkt er een groep klanten te zijn, die liever grootformaat canvas ophangt dan een fotopaneel. Vaak is het argument dat canvas toch een stuk 'warmer' overkomt, opgespannen op de houten frames zorgt het doek ook voor meer diepte, zeker bij de 4 cm dikke frames. Vaak houden deze klanten ook van het 'natuurproduct' canvas. Het is denk ik ook niet voor niets zo dat de print op doek ook na bijna tien jaar ook bij de kleinere formaten onverminderd populair blijft. Hier spelen dezelfde factoren een rol. Vandaar dat we nu ook het grootformaat aanbieden, tot maximaal 170x300 cm.Liever een foto op plexiglas groot formaat? Bekijk de foto op plexiglas groot formaat

Zelf een Groot Formaat Foto op Canvas ?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Fotogeschenk.nl of Klik hier voor de top 5
De verbeterde fotokwaliteit van bestanden uit de moderne camera en de verbeterde printtechnieken spelen uiteraard ook een belangrijke rol. Het moet er per slot van rekening ook wel mooi uitzien, als je grootfromaat wilt aanbieden. Bestanden die onvoldoende pixelkwaliteit hebben, worden dan ook niet geprint.

Welke uitdagingen zijn er als je zo'n groot canvas wil printen?

De grootformaat frames worden extra verstevigd middels kruislatten, zodat ze goed recht blijven. Anders dan bij kleinere formaten canvas, is alleen een buitenframe onvoldoende om dergelijke formaten canvas op te spannen.Verder ligt de uitdaging niet direct bij het printen, maar meer bij het vervoer. Dit kan namelijk niet meer met een standaardlevering mee.

Voor welke toepassingen is dit formaat geschikt?

Toepassingen voor grootformaat: in de grotere woonhuizen, in bedrijven en verzamelgebouwen, op exposities, maar ook op beurzen als decoratie van bijvoorbeeld grote wanden en/of beursstands.

Wat kost zo'n groot formaat canvas nu?

De prijs hangt af van het formaat dat je bestelt. Groot formaat begint bij 150x150 cm, dan heb je het over € 257,95. Het grootste formaat 170x300 cm kost € 510,95. Een voordeel voor de online bezoekers. We hebben regelmatig aanbiedingen met kortingen tot 20%, dus dan kan je veel besparen op de aanschaf...---

Zelf een Groot Formaat Foto op Canvas ?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Fotogeschenk.nl of Klik hier voor de top 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *