Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Trouwfoto afdrukken op canvas

22 maart 2018 door

Trouwfoto afdrukken op canvas Een trouwfoto op canvas is de ideale wanddecoratie om na jullie bruiloft op te hangen in jullie interieur. Tijdens deze dag worden er hoogstwaarschijnlijk prachtige foto's geschoten en het is natuurlijk zonde om deze foto's op je laptop of harde schijf te laten staan. Je mooiste trouwfoto afdrukken op canvas is een manier om nog jarenlang aan deze prachtige dag herinnerd te worden.

Wat is een trouwfoto op canvas?

Een foto op canvas is een heel populair fotoproduct, het is een herinnering in de vorm van een foto... op canvasdoek! Een canvasdoek is een soort schildersdoek dat bestaat uit linnen en polyester. Doordat je trouwfoto op een ‘schildersdoek’ wordt afgedrukt krijgt de foto een artistieke maar toch klassieke, sfeervolle en warme uitstraling.Waarom je trouwfoto op canvas?
  • Staat goed in ieder interieur
  • Neutrale en lichte structuur
  • Sfeervolle en warme uitstraling
  • Weerspiegelt niet
  • Keuze uit enorm veel formaten
trouwfoto op canvas

Een blijvende herinnering aan de mooiste dag van jullie leven!

Elke keer wanneer je de trouwfoto op canvas aan je muur ziet hangen, zullen je gedachten even terugschieten naar deze prachtige dag. Er zijn veel verschillende manieren voor trouwfoto's afdrukken. Maak er een tweeluik, drieluik of meerluik van, een prachtige panoramafoto of wanneer je niet kunt kiezen tussen al die mooie trouwfoto's: een collage op canvas! Op deze manier heb je al je mooiste foto's van die dag op één canvasdoek in je interieur.

Trouwfoto afdrukken op canvas?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

Een uniek en persoonlijk cadeau

Een trouwfoto afdrukken op canvas is niet alleen leuk voor jullie zelf, maar is ook een heel leuk cadeau voor je ouders of schoonouders. Laat jullie mooiste trouwfoto afdrukken en doe deze aan je (schoon)ouders cadeau. Een uniek en persoonlijk cadeau dat ze gegarandeerd zullen waarderen!

Aanbieders voor trouwfoto afdrukken op canvas

Er zijn enorm veel aanbieders voor een foto op canvas. Met onze foto op canvas top 5 wordt vergelijken heel simpel. Vergelijk Canvas hecht veel waarde aan de prijs/kwaliteit verhouding van een foto op canvas. Daarom hebben wij een top 5 samengesteld met de beste aanbieders voor een foto op canvas:
  1. Photogifts
  2. Albelli
  3. Fotogeschenk
  4. Webprint
  5. FotoXXL
Meer te weten komen over deze aanbieders? Bekijk ze in onze foto op canvas top 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *