Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Trouwfoto’s afdrukken – de leukste tips

15 maart 2018 door

Trouwfoto’s afdrukken – de leukste tips Na een maandenlange voorbereiding is het eindelijk zover: jullie gaan trouwen! Om deze dag op een later moment nog te kunen herbeleven, worden er vaak heel veel foto's gemaakt, en vaak ook nog door een echte professionele trouwfotograaf! Het is natuurlijk zonde om al deze mooie foto's op je laptop of harde schijf te laten staan. Het is toch veel mooier om hier een afdruk van te maken voor aan de muur? Zo kun je iedere dag weer even wegdromen naar deze bijzondere dag. Er zijn heel veel mogelijkheden om je trouwfoto's af te laten drukken. Wij geven je 4 leuke tips!

1. Kies uit verschillende soorten materiaal

Een afdruk op canvas kent bijna iedereen wel, maar er zijn ook nog veel andere soorten materialen om je trouwfoto op af te drukken. Elk materiaal wanddecoratie geeft een andere look. Welk materiaal verdient een plekje aan jouw muur?
  • Canvas: Doordat de foto op een 'schildersdoek' wordt afgedrukt krijgt de foto een artistieke maar toch klassieke uitstraling.
  • Hout: Door je trouwfoto op hout af te laten drukken creëer je een stoere, robuuste en brocante uitstraling.
  • Glas: Een foto op glas zorgt voor een levendige, heldere en luxe uitstraling van de foto.
  • Aluminium: Met een aluminium ondergrond creëer je een moderne, strakke en industriële uitstraling.
Trouwfoto's afdrukken 

2. Tweeluik, drieluik of meerluik

Wil je niet zomaar een foto aan de muur hangen, maar wil je er écht iets unieks van maken? Dan is een tweeluik, drieluik of meerluik een leuk idee. Met een tweeluik, drieluik of meerluik wordt je foto opgedeeld in meerdere panelen en kan met ieder soort materiaal gemaakt worden. Door een tweeluik, drieluik of meerluik van je foto te maken, creëer je een uniek effect én zal je een echte blikvanger in je interieur hebben.

Trouwfoto afdrukken op plexiglas?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

3. Panorama

Een panoramafoto is een langgerekte foto in de breedte of laat een volledig beeld in de rondte (360⁰) zien. Zorg ervoor dat je tijdens je trouwdag een panoramafoto laat maken zodat je deze later kan laten afdrukken voor aan de muur. Wanneer je trouwdag op een prachtige locatie plaatsvindt, zorgt dit er natuurlijk alleen maar voor een nog mooier effect van de foto!trouwfoto's afdrukken

4. Trouwfoto's in een fotocollage

Kun je geen keuze maken tussen al die mooie trouwfoto's? Maak dan een fotocollage! Met een fotocollage creëer je één wanddecoratie met al je favoriete foto's. Erg creatief én stijlvol! trouwfoto's afdrukken collageNog meer inspiratie opdoen voor een trouwfoto afdruk? Of twijfel je nog over het soort materiaal? Ga dan snel naar ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *