Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Trouwfoto afdrukken op aluminium

12 april 2018 door

Trouwfoto afdrukken op aluminium Waarschijnlijk een van de mooiste momenten in je leven…. je trouwdag. Op deze mooie dag worden er prachtige foto’s gemaakt, waar je gewoon iets speciaals mee móet doen. Het is natuurlijk zonde om deze foto's op je laptop of harde schijf te laten staan.. laat daarom je trouwfoto afdrukken op aluminium! Een trouwfoto op aluminium is een bijzondere manier om dit prachtige moment te blijven herinneren. Een foto op aluminium kan zowel binnen als in de tuin geplaatst worden, zo kunt u overal genieten van deze prachtige wanddecoratie.

Wat is een trouwfoto op aluminium?

Een foto op aluminium is een populair fotoproduct. Het afdrukken van een foto op aluminium is een moderne manier van foto afdrukken. Door de foto af te drukken op aluminium, krijgt de foto een industriële en moderne uitstraling.

Voordelen van een trouwfoto op aluminium

  • Scherpe print: Wit aluminium wordt vaak in musea gebruikt om foto's te presenteren omdat de toplaag zo glad is dat foto's daar perfect en scherp op geprint kunnen worden.
  • Realistische kleuren: De inkt trekt niet in het materiaal.
  • Uitstraling van de foto is afhankelijk van de kijkhoek: De toplaag spiegelt waardoor de foto er, afhakelijk van de lichtinval, anders uitziet.
  • Minder spiegeling dan bij een foto op glas
  • Geschikt voor binnen en buiten.
Meer weten over een foto op aluminium? Bekijk onze tips voor de mooiste foto op aluminium!

Je eigen Foto op Aluminium?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

Een blijvende herinnering als wanddecoratie

Je gedachten gaan weer even terug naar deze bijzondere dag wanneer je de trouwfoto op aluminium aan de wand ziet hangen.  Er zijn vele manieren voor trouwfoto’s afdrukken. Je kunt een panoramafoto maken en deze laten afdrukken, voor een nog meer unieke wanddeocratie, kun je de foto in delen 'knippen' en deze af laten drukken op meerdere aluminium ondergronden. Op deze manier creëer je een meerluik foto. Wanneer je écht niet kunt kiezen tussen al die mooie foto's, kun je meerdere foto's uitkiezen en hier een fotocollage op aluminium van maken. Hiermee zijn alle foto’s van die prachtige dag op één wanddecoratie te zien.

Top 5 verkopers:

Vergelijk Canvas hecht veel waarde aan prijs/kwaliteit verhouding. Om je trouwfoto op aluminium te laten afdrukken heeft Vergelijk Canvas een top 5 geselecteerd van verkopers die deze foto op een professionele manier kunnen afdrukken.
  • Photogifts
  • Fotogeschenk
  • Albelli
  • Webprint
  • PosterXXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *