Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Trouwfoto afdrukken op glas

5 april 2018 door

Trouwfoto afdrukken op glas Hoogstwaarschijnlijk het prachtigste moment van je leven…. je trouwdag! Tijdens deze dag zijn er prachtige foto’s gemaakt, waar je iets speciaals mee moet doen. Een oplossing hiervoor is: je trouwfoto afdrukken op glas! Een trouwfoto afdrukken op glas is een manier om dit prachtige moment te blijven herinneren. De foto kan zowel voor binnen als voor in de tuin geplaats worden, zo kunt u overal genieten van dit prachtige moment.

Wat is een trouwfoto op glas?

Een foto op Glas is een populair fotoproduct, het is een herinnering in de vorm van een foto… op glas! Een foto op glas heeft een strakke en heldere uitstraling, ideaal geschikt voor een modern interieur.
  • Een foto op glas maakt de trouwfoto levendig.
  • Het maakt de details van de trouwfoto bijna tastbaar.
  • Het geeft de trouwfoto een exclusieve en scherpe uitstraling.
Trouwfoto afdrukken op glas

Vereeuwig de mooiste herinneringen aan deze bijzondere dag!

Elke keer als je de trouwfoto op glas aan de wand ziet hangen, schieten je gedachtes weer even terug naar dit prachtige moment. Er zijn vele manieren voor trouwfoto’s afdrukken. Voor het afdrukken van je trouwfoto op glas zijn er verschillende manieren. Je kunt er een panoramafoto van maken,  een tweeluik, drieluik of vierluik of als er niet gekozen kan worden tussen bepaalde foto’s kan er een collage gemaakt worden op glas, hiermee zijn alle foto’s van die prachtige dag op één wanddecoratie te zien.

Trouwfoto afdrukken op glas?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

Aanbieders voor jouw trouwfoto afdrukken op glas

Vergelijk Canvas hecht veel waarde aan prijs/kwaliteit verhouding. Om een foto te laten afdrukken op glas heeft Vergelijk Canvas een top 5 geselecteerd die deze foto op een professionele manier kan bedrukken.
  • Photogifts
  • Fotogeschenk
  • Albelli
  • PosterXXL
  • Webprint
Meer te weten komen over deze aanbieders? Bekijk ze in onze foto op glas top 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *