Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

24fotoophout

Foto op hout aanbieder 24fotoophout24fotoophout.nl is 100% specialist in het printen van foto op hout. Op dit moment kunt u kiezen uit meerdere houtsoorten, waaronder foto op vurenhout, foto op berkenhout en foto op dibond hout. Bij het bestellen van een vurenhout krijgt uw product automatisch een whitewash behandeling waardoor de kleuren krachtiger maar ook dieper naar voren komen.

Over 24fotoophout.nl

Bestellen gaat erg makkelijk. U kunt na het uploaden van uw foto zelf een passende uitsnede maken via een online editor. Geen verrassingen dus! U kunt naast de standaard effecten als sepia en zwartwit ook kiezen voor unieke effecten als collage, mozaïek, popart en kleuraccent. Uw houtproduct wordt nu helemaal een Eye Catcher aan de muur.

24fotoophout.nl gaat voor zeer hoge kwaliteit. Er wordt gewerkt met de nieuwste en beste printers op het gebied van foto printen. Uiteindelijk komt het product bij u aan de muur te hangen. Voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding bent u aan het goede adres bij 24fotoophout.nl

Waarom 24fotoophout.nl

Meerdere redenen om voor 24fotoophout.nl kiezen:

  • Specialist foto op hou
  • Super effecten op hout
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen, hoge kwaliteit

24fotoophout.nl Review

Onze ervaringen met een foto op vurenhout whitewash hebben we in een uitgebreide video review beschreven. Deze kan je hieronder vinden.

Ook voor de foto op dibond hout hebben we een video review gemaakt. Bekijk onze ervaringen hieronder.

Website: www.24fotoophout.nl

Prijzen (foto op vurenhout)

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *