Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Webprint

Foto op hout aanbieder WebprintWil je een foto op hout bij Webprint bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews…

Over Webprint

Een foto op hout is een van de foto producten van Webprint. Er zijn al meerdere prijzen verdiend met de producten. Wat aangeeft dat ze goede kwaliteit leveren.

Twee varianten: standaard en luxe

Deze aanbieder biedt twee varianten foto’s op hout aan, namelijk een standaard en een luxe variant. De standaardvariant is de goedkoopste van de twee. Hierbij wordt je foto direct op 9mm dik populierenhout geprint waardoor de wanddecoratie een natuurlijke uitstraling krijgt. Bij deze variant worden er geen losse planken gebruikt waardoor er geen kieren te zien zijn. Bij de luxe variant wordt je foto op Ayous houten planken geprint. De planken worden geschakeld bevestigd voor een extra luxe uitstraling. Beide varianten zijn met whitewash behandeld zodat de houtstructuur niet te veel invloed heeft op de foto.

Met een gerust hart bestellen

Klanten zijn tevreden over Webprint, omdat ze een eenvoudige editor hebben en de foto’s op hout snel worden geleverd.

Daarnaast bieden ze 100% garantie op de producten en levering. Dus je kan je foto met een gerust hart laten afdrukken. Alle informatie op de website is duidelijk waardoor je erop kunt vertrouwen dat alles goed wordt afgehandeld.

Waarom Webprint

Meerdere redenen om voor Webprint te kiezen:

  • Gegarandeerde snelle levering (3 werkdagen)
  • Keuze tussen standaard en luxe wanddecoratie
  • Eenvoudige editor voor snelle bestelling
  • Structuur duidelijk voelbaar

Webprint review en ervaringen

Vergelijk Canvas heeft nog geen review geschreven voor deze wanddecoratie van Webprint, maar we hebben al wel ervaring met de vele andere producten (canvas, aluminium en glas) van het bedrijf. Ze leveren altijd goede kwaliteit, dus daar kan je bij dit product ook vanuit aan.

Heb je zelf ervaring met foto’s op hout van Webprint? Laat het ons dan vooral weten door je ervaring onderaan deze pagina te delen.

Website: www.webprint.nl

Prijzen


Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *