Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotocollage op glas, hoe kan ik deze maken?

25 mei 2018 door

Fotocollage op glas, hoe kan ik deze maken? Tegenwoordig kun je een fotocollage op glas heel gemakkelijk zelf maken. Je kunt bij meerdere aanbieders een collage zelf ontwerpen en thuis laten bezorgen, ideaal! Helaas hebben niet alle leveranciers de optie om deze op glas te laten afdrukken. Wij laten je zien waar je een fotocollage op glas kunt bestellen. Maar eerst, wat is een fotocollage op glas?

Wat is een fotocollage op glas?

De eerste verjaardag van je zoon of dochter, jullie trouwdag, je verjaardag of die héérlijke vakantie van afgelopen zomer. Allemaal momenten waar vaak een heleboel mooie foto's worden gemaakt. Aan deze mooie momenten wil je vaak nog jarenlang terugdenken, toch?!Fotocollage op glasDoor een wanddecoratie te maken van deze foto's kun je nog jarenlang dagelijks terugkijken naar deze foto's. Bovendien hoef je bij een fotocollage niet de keuze te maken voor slechts 1 foto, want in een fotocollage kun je al je mooiste foto's plaatsen! Door deze fotocollage af te laten drukken op glas creëer je een waardevolle én creatieve wanddecoratie die gegarandeerd een blikvanger zal zijn in je interieur.

Maak zelf een fotocollage op glas

Hoe maak je dan zo'n fotocollage op glas? Je hoeft hiervoor echt geen computer expert te zijn! We hebben 2 aanbieders voor je op een rijtje gezet waarmee jij eenvoudig je foto's kunt omtoveren tot een collage, deze kunt afdrukken op glas en thuis kunt laten bezorgen!

1. Webprint

Bij Webprint kun je een fotocollage laten afdrukken op 6mm dik acrylglas. De zijkanten van dit glas zijn gepolijst voor een transparant 3D-effect. Hoe maak je een fotocollage op glas bij Webprint?
 1. Kies het gewenste oriëntatie (vierkant, liggend, staand of panorama) en de afmetingen.
 2. Kies een design.
 3. Upload je foto's.
 4. Kies de gewenste lay-out.
 5. Ga aan de slag met personaliseren! Voeg effecten toe, tekst of een achtergrond.
 6. Voila! Je hebt je eigen fotocollage op glas gemaakt! Makkelijk toch?
 7. Je hoeft nu alleen nog maar in je winkelmandje te plaatsen en je kunt hem bestellen!
Fotocollage op glas webprint

2. Albelli

Ook bij Albelli kun je een fotocollage op glas laten drukken. Bij Albelli wordt de collage op 5 mm dik plexiglas afgedrukt. Je foto wordt met inkt aan de achterzijde geprint. Niet alleen de voorkant maar ook de zijkant van je plexiglas wordt mooi afgewerkt. Met een laser snijden ze het op maat. Hoe maak je zo'n fotocollage op plexiglas bij Albelli?
 1. Kies de oriëntatie (liggend, staand, vierkant) en het formaat van de wanddecoratie.
 2. Upload je foto's.
 3. Kies een indeling.
 4. Pas de marges aan (de witruimte tussen de foto's)
 5. Geef de achtergrond nog een kleur als je dat wilt
 6. Klaar! Bestellen maar!
Fotocollage op glas albelliNu je weet hoe je zelf een fotocollage op glas kunt maken en thuis kunt laten bezorgen, kun je aan de slag! Bestel nu je fotocollage op glas bij Webprint of bij Albelli.

Op zoek naar een fotocollage op ander materiaal dan glas?

Ga naar:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *