Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Foto op canvas meerluik

5 juli 2018 door

Foto op canvas meerluik Op zoek naar een orginele en mooie manier om je saaie wand op te vullen met je mooiste foto's? Dat kan met een foto op canvas meerluik! Een foto op canvas meerluik is een populaire trend om foto's weer te geven. Daarnaast creëer je met een foto op canvas meerluik een echte blikvanger in je interieur!

Wat is een foto op canvas meerluik?

Bij een meerluik canvas wordt je meest favoriete foto opgedeeld in meerdere canvas delen, of 'luiken'. Een meerluik kent meerdere varianten. Als eerste kun de keuze maken voor de hoeveelheid luiken. Je kunt kiezen voor een tweeluik, drieluik of nog meer luiken. Ook kun je bij een meerluik canvas voor één foto kiezen die wordt opgedeeld in verschillende luiken, maar je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto's met hetzelfde thema toe te passen op een meerluik. Je kunt meer hierover lezen in onze blog: tweeluik, drieluik of meerluik.

Hoe maak je zelf een foto op canvas meerluik?

Een foto op canvas meerluik kun je zelf eenvoudig laten maken bij verschillende aanbieders. Voor je gemak hebben wij 3 van onze top-aanbieders op een rijtje gezet.

1. Webprint

Bij Webprint kun je een meerluik canvas eenvoudig zelf online maken. Daarbij kies je eerst welk formaat meerluik je wilt. Je kunt kiezen voor de volgende opties:Webprint meerluik optiesVervolgens ga je aan de slag in de online editor. Hier kun je zelf één foto toevoegen die je graag als meerluik wilt hebben. Wanneer de kwaliteit van je foto voldoende is voor het meerluik kun je nog effecten of tekst toevoegen en kun je de meerluik bestellen! Super eenvoudig toch?

2. Photogifts

Omdat Photogifts bekend staat om haar maatwerk, biedt Photogifts ook de mogelijkheid om een meerluik canvas te laten maken. Echter kun je dit niet zelf online doen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice voor de mogelijkheden of een prijsopgave voor je eigen meerluik canvas. Photogifts maakt dan een meerluik canvas precies hoe jij hem graag wilt.

Je eigen meerluik op canvas?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

3. Fotogeschenk

Ook bij Fotogeschenk kun je een meerluik canvas laten maken. Stuur een mailtje naar Fotogeschenk met daarin zo duidelijk mogelijk aangeven wat je per foto voor ogen hebt (product, formaat, gewenste bewerking). Fotogeschenk maakt dan maximaal drie voorbeelden waaruit je een keuze kunt maken.

Waar moet je op letten bij een meerluik canvas?

Wanneer je een meerluik canvas wilt bestellen, moet je rekening houden met verschillende punten. Denk daarbij aan de juiste verhouding van je foto en dat je zorgt voor voldoende ruimte om en tussen de canvasluiken. Lees ons blog waarin wij je 9 tips geven over hoe je jou meerluik canvas perfect kunt maken.

Tweeluik, drieluik of meerluik bestellen

Nu je weet wat een foto op canvas meerluik is, kun je jou eigen tweeluik, drieluik of meerluik bestellen! Ook geïnteresseerd in andere materialen dan canvas? Je kunt naast canvas, ook een foto op hout meerluik, een foto op glas meerluik of een foto op aluminium meerluik laten maken.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *