Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

5 Manieren voor quotes in je interieur

18 januari 2018 door

5 Manieren voor quotes in je interieur Coverfoto: Desenio. Ze zijn de laatste tijd enorm populair: quotes in je interieur. De leuke tekstjes vrolijken je woning op en zorgen bovendien voor wat dagelijkse positieve inspiratie. Je kunt quotes op verschillende manieren in je interieur verwerken. Wij geven je een aantal leuke manieren waarop je dit zelf kunt doen!

1. Lightbox

De eerste manier om quotes in je interieur te verwerken is met behulp van een lightbox. Lightboxen zijn al een langere tijd populair, maar blijven super leuk! Bij een lightbox wordt verlichting gecombineerd met een tekst of quote die je continue kan aanpassen naar eigen wens. Of je er nu een in de slaapkamer plaatst, de gang, hal, woon-of werkkamer.. je kunt de lightbox werkelijk overal in huis plaatsen en spelen met verschillende teksten. Je krijgt namelijk het hele alfabet aan letters erbij geleverd, wat ervoor zorgt dat je eindeloos kunt variëren met leuke quotes. Wat dacht je van 'let's get cosy' voor in de slaapkamer? of 'Don't worry, be happy' en 'I <3 you to the moon & back'?.Lightbox quotes in je interieurFoto links:@nmd_home, Foto rechts: Pinterest

2. Letterbord

Inmiddels is het vilten letterbord ook al razend populair binnen vele interieurs. Een letterbord is een bord met lijnen waar je letters op vast kunt klikken. Net als de lightbox kun je een letterbord ook op verschillende plekken in het huis plaatsen: van de woonkamer, tot aan de keuken en de slaapkamer. Pinterest staat vol met motiverende, inspirerende of grappige letterbord quotes. Je kunt het bord precies zo inrichten als jij wilt én het staat ook nog eens heel trendy in ieder interieur.letterbord quotes in je interieurFoto links: Mints and Mangos, Foto rechts: Ikbenirisniet

Zelf een Quote op Glas in je interieur?

Kijk vooral even in onze top 5 voor de laatste kortingscodes! Ga naar Photogifts of Klik hier voor de top 5

3. In een lijstje

Quotes staan ook ontzettend leuk in een traditioneel fotolijstje. Deze kun je kant en klaar kopen in verschillende winkels, maar je kunt natuurlijk ook creatief te werk gaan en deze zelf maken!
  1. Soort lijst: Bedenk hoe je te werk wilt gaan. Wil je 1 klein lijstje met een quote of wil je juist 1 grote lijst aan de muur? Misschien wil je wel meerdere kleine lijstjes met verschillende quotes ophangen.
  2. Lettertype: Denk na over het lettertype om deze helemaal aan te laten sluiten op de stijl van jouw interieur. Heb je een klassieke of traditionele stijl? Ga dan voor sierlijke letters. Heb je juist een industriële stijl? Dan passen strakke letters hier juist erg goed bij.
  3. Quote: Zoek quotes op internet die jou aanspreken en print deze uit, of teken deze zelf!
Quotes in je interieur lijstje

4. Quote afdrukken op glas

Met een quote op glas creëer je eigenlijk het effect van een quote in een fotolijstje, maar dan in een modern jasje. Een quote op glas heeft namelijk dezelfde uitstraling, maar dan zonder een lijst er omheen. Heb je een mooie quote gevonden? Of ben je bijvoorbeeld heel goed in 'handlettering' en heb je er zelf eentje gemaakt? Laat deze dan afdrukken bij een aanbieder voor een foto op glas. Bekijk onze foto op glas top 5 voor de laatste kortingscodes.

5. Quotes op kussens

Een andere manier van quotes in je interieur verwerken, is een quote op een kussen! Je kunt natuurlijk zelf een kussen bedrukken, maar er zijn ook erg veel kussens met quotes verkrijgbaar bij verschillende winkels. Je kunt kussenslopen voor in je bed nemen met een quote - want hoe heerlijk is het om op een prachtige quote in slaap te vallen?! óf je kunt natuurlijk gewoon kleine kussentjes met quotes kopen voor op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *