Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Fotogeschenk – Ervaringen en Reviews

plexiglas aanbieder fotogeschenkEen foto op plexiglas bij Fotogeschenk bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews!

Over Fotogeschenk

Fotogeschenk is gevestigd in Amsterdam en is een all-round fotoprintbedrijf. Het bedrijf print foto’s op alle ondergronden van canvas tot high-end foto’s verlijmd op aluminium. Ze onderscheiden zich met de snelheid waarmee prints geleverd kunnen worden. Een foto afdruk op canvas kan bijvoorbeeld binnen 24 uur worden geleverd. Daarnaast zijn ze specialist in grootformaat prints. Met name het vervoer hiervan is een uitdaging en Fotogeschenk weet precies hoe ze hiermee om moeten gaan. Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op plexiglas van Albelli, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Informatie over foto’s op plexiglas

Je mooiste foto afdrukken op plexiglas is bij Fotogeschenk zeker aan te raden. Je bent namelijk verzekerd van kwaliteit. De fotoafdruk wordt op de achterzijde van het plexiglas geprint, dit geeft de foto extra diepte. De print is kleurecht, uv-bestendig en watervast. Zo is deze dus geschikt voor buiten of voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of douche. Je kunt prints bestellen van 15×20 cm t/m grootformaat plexiglas 200×300 cm.

Dikte

De foto wordt standaard geprint op een plexiglaspaneel van 4mm dik. Maar je hebt ook keuze uit plexiglas panelen van 6mm of 10mm.

Levertijd en verzendkosten

Fotogeschenk hanteert een levertijd van 3 werkdagen. Daarnaast biedt het bedrijf een spoedoptie aan waarmee je foto binnen 24 uur in huis is. Voor de levering rekenen ze € 6,95 tot € 24,95 verzendkosten. Dit is afhankelijk van het formaat waarop je de foto bestelt.

Waarom een foto op plexiglas bij Fotogeschenk?

Waarom zou je nu een foto op plexiglas bij Fotogeschenk bestellen? Hieronder is een aantal voordelen van deze aanbieder te vinden:

  • Hoogste kwaliteit met witte deklaag of transparant
  • Specialist in grootformaat prints op plexiglas
  • Diverse ophangsystemen
  • Zeer snelle levering (binnen 24 uur mogelijk)
  • 100% tevredenheidsgarantie

Ervaringen / reviews met Fotogeschenk’s foto op plexiglas

We hebben zelf nog weinig ervaring met de foto op plexiglas van Fotogeschenk. We hebben dus ook nog geen review hiervan gemaakt (wel een blog met de top 10 reviews van Fotogeschenk). De producten die we van ze hebben gezien (dus niet getest) zagen er wel erg goed uit.

Zelf ervaring met Fotogeschenk? Laat het weten door een reactie achter te laten onderaan deze pagina.

Website: www.fotogeschenk.nl

Kortingscode en aanbieding

Op zoek naar een kortingscode? Hieronder vind je de laatste kortingscodes zodat je gebruik kan maken van de beste aanbieding en nooit te veel betaald.

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *