Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Foopla – Ervaringen en Reviews

Foopla logoEen foto op plexiglas bij Foopla bestellen? Lees eerst onze ervaringen en reviews!

Over Foopla

Foopla staat garant voor voor persoonlijke service en uitmuntende kwaliteit. Daarmee onderscheiden ze zich ten opzichte van andere aanbieders. Het moederbedrijf werkt al jarenlang voor de zakelijke markt met gedegen kennis, ervaring en specialisme. Daarmee is het afdrukken van foto’s op verschillende materialen (zoals foto’s op hout en aluminium) alles behalve nieuw voor Foopla. Het bedrijf is in Hendrik Ido Ambacht gevestigd waar het de eigen productie verzorgt. Op deze pagina lees je meer over onze ervaringen met de foto op plexiglas van Foopla, de prijzen en natuurlijk acties / korting die ze aanbieden.

Informatie over foto’s op plexiglas

Een foto op plexiglas, ook wel acrylglas genoemd, wordt steeds vaker als wanddecoratie gebruikt. Het is stevig en licht materiaal dat uitermate geschikt is om foto’s op te laten printen en aan de muur op te hangen. De foto wordt direct aan de achterkant van de 4mm dikke plexiglasplaat geprint, zodat het diepte-effect van de foto door het glas versterkt wordt. Vooral de kleuren krijgen een boost en worden daardoor helder en scherp.

Nieuw: vanaf nu kunt u uw foto op plexiglas van 8 mm laten printen voor een extra diepte-effect!

Levertijd en verzendkosten

Foopla hanteert een levertijd van 5 werkdagen. Binnen 5 werkdagen is je wanddecoratie geprint en bij je thuis geleverd. Voor de levering rekenen ze geen verzendkosten.

Gratis ophangsysteem!

Foopla levert standaard aluminium afstandhouders mee. Deze worden aan de boven- en onderkant van de plaat bevestigd. Zo komt deze 19 millimeter van de wand af te hangen. Dit ophangsysteem geeft een nette en afgewerkte uitstraling aan de fotoplaat. Een set afstandhouders bestaat uit vier stuks en wordt gratis meegeleverd.

Je kunt ervoor kiezen om de afstandhouders in de foto op plexiglas te bevestigen. In de hoeken van de plaat boort Foopla gaten waar de afstandhouders in gemonteerd kunnen worden. Wil je niet dat er gaten in de fotoplaat worden geboord, dan is het mogelijk om afstandhouders aan de rand van de plaat te bevestigen.

Waarom een foto op plexiglas bij Foopla?

Waarom zou je nu een foto op plexiglas bij Foopla bestellen? Hieronder is een aantal voordelen van deze aanbieder te vinden:

 • Gratis ophangsysteem
 • Gratis verzending
 • Veilig (achteraf) betalen via iDeal of op rekening via een onafhankelijke partij
 • Eigen productie; volledige controle
 • Gegarandeerd vast contactpersoon – korte lijn service
 • Eén op één service
 • Beschermende verpakking en levering binnen 5 werkdagen

Ervaringen / reviews met Foopla’s foto op plexiglas

We hebben zelf nog weinig ervaring met de foto op plexiglas van Foopla. We hebben dus ook nog geen review hiervan gemaakt. De producten die we van ze hebben gezien (dus niet getest) zagen er wel erg goed uit. Zelf ervaring met Foopla? Laat het weten door een reactie achter te laten onderaan deze pagina.

Website: www.foopla.nl

Kortingscode en aanbieding

Op zoek naar een kortingscode? Hieronder vind je de laatste kortingscodes zodat je gebruik kan maken van de beste aanbieding en nooit te veel betaald.

Voor de prijzen van alle formaten gaat u naar de website.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *