Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Herinneringenoplinnen

Wil je een canvas foto bestellen bij Herinneringen Op Linnen? Lees dan eerst onze ervaringen en reviews…

Over Herinneringenoplinnen

Herinneringenoplinnen is al een aantal jaar actief als aanbieder van foto op canvas, ook wel linnen genoemd. Uw foto of afbeelding wordt afgedrukt op goede kwaliteit canvas.

Herinneringen Op Linnen is de marktleider van Nederland in het maken van foto’s op canvas!
We bieden een fantastische kwaliteit tegen enorm scherpe prijzen. Onze frame’s zijn 3 cm
dik en de doeken worden kan en klaar geleverd. We werken met de nieuwste print technieken en een hypermodern productie park. Zo maken wij van je mooiste herinneringen een geweldige foto op canvas!

Herinneringen op linnen review

Vergelijk Canvas heeft zelf geen review gemaakt van Herinneringen op Linnen. De ervaringen die we lezen op reviewsites zijn over het algemeen zeer positief. Vooral het feit dat je de print bij het kantoor zelf kan ophalen. In sommige gevallen zelfs terwijl je wacht. Heb je zelf een ervaring met Herinneringen op Linnen? Laat het dan hieronder weten!

Website: www.herinneringenoplinnen.nl
Foto op canvas Herinneringoplinnen

Ervaringen

  smit's ervaring

  Op 26-11-2011

  Eerste afdruk niet goed, kleuren weken erg af van origineel gratis tweede afdruk laten maken (nu zwart wit). Ik mocht oude afdruk gewoon houden, daar deden ze niet moeilijk over. Service perfect, binnen 1 week alles geleverd.
  Ben niet enthousiast over de kwaliteit van het doek, vind het meer papier dan linnen (canvas).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  Evelien's ervaring

  Op 06-08-2014

  Hier 1x een canvas besteld, vanwege de lage prijs. Helaas ook een lage kwaliteit inkt. Na ruim 1 jaar was één van de doeken bijna helemaal geel geworden (alle groen-tinten waren verdwenen). Omdat het een kadootje voor iemand was en het pas (al!) na 1 jaar was dat het kleurverlies zo duidelijk zichtbaar was, heb ik hier geen contact meer over opgenomen met de leverancier. Maar voor nieuwe bestellingen ga ik toch naar een andere op zoek.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *