Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Canvasdeal.nl


Canvasdeal is nu Drukwerkdeal!

Een foto op canvas bestellen bij Canvasdeal? Lees hier onze ervaringen en bekijk de reviews…

Over Canvasdeal

Canvasdeal is altijd al onderdeel geweest van Drukwerkdeal. In eerste instantie met een eigen website, maar in 2014 heeft Drukwerkdeal besloten deze samen te voegen op Drukwerkdeal.nl. Zonder hiermee de ervaring voor de klant te veranderen.

Canvasdeal verkoop voornamelijk foto’s op de canvas aan particulieren. Ze onderscheiden zich door het online bestelgemak en een originele website. Waarbij ze altijd de goedkoopste aanbieder willen zijn. Ze nemen de ervaring uit de zakelijke markt mee waarbij ze geen concessies aan de kwaliteit. Zo mag een canvasdoek altijd opnieuw worden besteld als er iets mis is gegaan. Voor specifieke vragen over levertijd of formaat kan je altijd bellen.

Canvasdeal review

Onze ervaringen met Canvasdeal zijn positief. Bekijk onze review om meer te weten te komen over de kwaliteit van de canvas foto’s. In onze canvas test vergelijken we het bedrijf ook met andere canvas aanbieders.

Website: www.canvasdeal.nl
Foto op canvas Canvasdeal

Ervaringen

  Verbuntje's ervaring

  Op 14-11-2011

  Boven verwachting goed gelukt!

  Zelf 2 oude babyfoto’s in gescand (bij een profesioneel copy-centre)en op 100/150 cm af laten drukken. Het resultaat is perfect! Kleuren zijn erg goed. Op de site werd mij verteld dat het formaat van de gescande foto’s problemen kon geven met de kwaliteit van het eindproduct, maar is prima uit de verf gekomen!

  En binnen 3 dagen in huis!

  j canisius's ervaring

  Op 15-12-2011

  Top bedrijf , twijfelde aan de kwaliteit van mijn foto , ik werd hier perfect in geadviseerd , resultaat is geweldig geworden. Fijn ook dat tijdens het bestelproces wordt aangegeven hoe de kwaliteit van de foto is.
  Binnen 3 dagen in huis en dat tijdens de drukke feestdagen.

  L. de Koning's ervaring

  Op 04-02-2012

  Zeer tevreden met het mooie resultaat en dat voor die prijs!
  Ik werd zelfs persoonlijk gebeld dat de levering 1 dag (!) later zou plaatsvinden. Dat is nog eens een persoonlijke benadering waar veel bedrijven een voorbeeld aan zouden kunnen nemen. Het resultaat heeft een prominente plaats gekregen in onze woonkamer. Voor mij voortaan alleen maar Canvasdeal, dat staat vast!

  jansen's ervaring

  Op 17-10-2012

  Snel, mooi en tegen een hele goede prijs

  MOREELS's ervaring

  Op 14-02-2013

  Heel tevreden: ik heb aan canvasdeal gevraagd om de uitsnede te maken en dat hebben ze prima gedaan. Ik had een foto met een witte rand effect en wou dan ook de zijkanten van het canvas onbedrukt laten. Dat hebben ze netjes aangepast en ik kreeg een proefdruk vooral ik bestelde.

  Snelle levering ook en betaling gebeurt achteraf.

  sarah's ervaring

  Op 09-06-2013

  Vanuit België had ik problemen om te kunnen betalen omdat je enkel kunt betalen via Nederlandse banken. Maar ze hebben me bij canvasdeal goed en snel verder geholpen. Een goede service dus! Ook de levertijd is zeer goed: ik had de canvas op 3 werkdagen tijd al in mijn bezit. De kwaliteit van de foto was ook goed. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker omdat de verzendkosten ook inbegrepen zijn in de prijs die je ziet (zelfs naar België).

  Ik ga er zeker nog bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *