Uitgebreidde reviews
Persoonlijk advies
Unieke kortingsacties

Pixum

Logo Pixum.nlEen foto op canvas laten afdrukken bij Pixum.nl? Lees eerst onze ervaringen en reviews…

Over Pixum.nl

Pixum.nl is al jaren actief op het gebied van fotografie. Pixum staat bekend om de goede service en kwaliteit van de afdrukken. Voor je foto op canvas zijn 20 verschillende formaten beschikbaar. Dit is wat weinig ten opzichte van andere aanbieders.

Pixum.nl onderscheidt zich door de baklijsten die worden aangeboden. Zo kun je kiezen voor een standaard lijst, een design lijst of de designlijst Havana. De prijzen zijn zeker de moeite waard!

Hoe wordt je foto op doek gemaakt?

  • Geprint op een doek van kunstlinnen (oppervlakte heeft dezelfde structuur als linnen. Kunstvezel heeft ten opzichte van linnen meer weerstand tegen zonlicht en vocht.)
  • Met de hand gespannen op een houten kader en aan de zijkanten 3cm omgevouwen – de producteditor laat zien welke onderdelen van het motief hierin vallen. Bovendien kan het motief ook worden verplaatst, vergroot of verkleind.
  • Digitale druk (dat is inkt met UV-licht gedroogd)
  • Productietijd en verzending: 6-7 werkdagen

Pixum.nl biedt ook de mogelijkheid om foto’s af te drukken. Vergelijk de prijzen hiervoor op Vergelijkfotos.nl

Pixum.nl review

Onze laatste review van Pixum.nl is uit 2010. In de foto op canvas test lees je hier meer over. Een belangrijk nadeel was toen de automatische kleurcorrectie. Maar de print was wel erg scherp en goed geleverd.

Website: www.pixum.nl


Verzendkosten zijn exclusief en beginnen bij € 3.99

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *